fbpx

10 secrete pentru feminitatea si senzualitatea ta

feminitatea, senzualitatea

10 secrete pentru feminitatea si senzualitatea ta

Femeia moderna este mult mai puternica decat in trecut. Conduce afaceri, poarta pantaloni, lucreaza in constructii, nu se da in laturi de la nimic. Dar, totusi, femeia moderna nu si-a pierdut din feminitate, este doar mai greu de observat uneori.

 

Fetele de la Go M.A.D. sunt experte intr-ale feminitatii si senzualitatii. Daca vrei sa pui accent pe latura ta feminina, iti prezentam 10 secrete pentru a face acest lucru, atat in relatii, cat si in viata de zi cu zi:

 

  1. Bucura-te de lucrurile mici. Fie ca este vorba de o zi insorita, de o carte frumoasa, de o cafea buna, de ciripitul pasarelelor, bucura-te. Mentine o atitudine pozitiva, observand lucrurile mici si frumoase din jurul tau.

 

  1. Iubeste-te. A te iubi pe tine nu este un semn de egoism, ci un semn de acceptare. Doar asa poti avea armonie cu trupul tau. Imbraca-te frumos, rasfata-te, accepta-te.

 

  1. Constientizeaza-ti unicitatea. Doar tu poti fi TU. Esti singura, unica de acest fel. Cand constientizezi ca ai frumusetea ta, trupul tau, sanatatea ta, reusesti sa fii mai atenta cu tine.

 

  1. Acorda atentie gandurilor si temerilor tale. Nu ezita sa fii deschisa. Vulnerabilitatea nu este un lucru rau, ba chiar ii atrage pe barbati, mai ales cand apare la o femeie puternica.

 

  1. Ai intotdeauna optiuni. Nu lasa ca fericirea ta sa depinda de un barbat. O femeie este atragatoare cand are hobby-uri, prieteni, interese si pasiuni. Nu-ti lasa fericirea in mainile altora.

 

  1. Nu forta relatiile. Indiferent ca este vorba despre un barbat sau despre o prietena, lasa lucrurile sa curga in ritmul lor. Ce este pentru tine, va fi intotdeauna.

 

  1. Fii atenta cu trupul tau. Fa sport si ai grija ce mananci. A te ingriji inseamna a te respecta.

 

  1. Abordeaza un comportament adecvat. Asta inseamna ca reactiile, atitudinile si comportamentele tale sa fie in concordanta cu statutul tau si cu situatia in care te afli. Autocunoasterea joaca un rol important in a face diferenta intre femeia de acasa, femeia de la job si femeia din societate.

 

  1. Fii sincera. Chiar daca acest lucru te va pune uneori in situatii inconfortabile. Nu este nevoie sa iti creezi o imagine diferita fata de cum esti tu de fapt.

 

  1. Fii deschisa la nou. Elimina prejudecatile si stereotipurile. Nu mai baga in seama ce zic altii despre tine si traieste-ti viata asa cum vrei, indiferent de ce inseamna acest lucru. Prin a fi deschisa, ai doar de castigat – poate un job mai bun, poate o oportunitate noua, poate o idee productiva.

 

Indiferent de felul tau de a fi, de scopurile tale in viata, pune accent pe iubire, in toate formele ei, si devino o femeie capabila de a fi un partener de viata, o prietena, o confidenta.

No Comments

Post A Comment

Buna, sunt Andra! Vrei mai multe informatii?

× Cum pot sa te ajut?