fbpx

11 lucruri pe care TREBUIE sa le STII inainte de a incepe sa faci videochat

videochat, angajari videochat, studio, job, studio de videochat

11 lucruri pe care TREBUIE sa le STII inainte de a incepe sa faci videochat

Cochetezi cu ideea de a face videochat, dar parca ceva te retine. Nu stii exact ce: poate ti-e teama de ce ar spune ceilalti despre tine sau poate nu stii cu ce studio de videochat din Galati sa colaborezi.

Ei bine, ne-am gandit sa iti usuram luarea deciziei si sa iti spunem 11 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a incepe sa faci videochat:

1. Acest job este un job real.

Asta presupune ca tu sa muncesti absolut normal, cu un program absolut normal, ca un om normal.  🙂

2. Nu trebuie sa ai experienta sau sa fii fara inhibitii.

Un studio bun are traineri cu experienta care te vor indruma in aceasta cariera. Iar daca esti pudica, este loc si pentru tine si poti face bani din asta.

3. Observa felul in care ti se raspunde intrebarilor la interviu.

Si daca omul din fata ta are raspunsuri la tot ceea ce vrei sa stii. Felul in care iti va raspunde este modul in care te va trata toata echipa cu care vei lucra.

4. Alege echipa ca si cum ti-ai alege doctorul, cu foarte mare grija!

Intreaba de la interviu despre echipa cu care vei lucra si care te va monitoriza. Afla despre ei tot ce crezi ca are relevanta pentru tine. Si, mai ales, asigura-te ca sunt oameni care au experienta. Afla ce fel de traineri sunt, ce experienta au.

5. Asigura-te ca persoana cu care ai luat contact prima oara empatizeaza cu tine si ca ai creat o conexiune din prima clipa.

Gandeste-te la studio ca la a doua a familie. Este un job intim si este bine ca oamenii cu care discuti prima oara sa fie pe aceeasi lungime de unda cu tine.

6. Alege studioul NU dupa lucrurile pe care ti le promit.

Un studio de videochat foarte bun rareori va da bonusuri foarte mari, pentru ca un studio bun te va face sa castigi  tu acesti bani.

7. Nu te lasa amagita de sume fabuloase.

Acele castiguri enorme pe care le vezi pe social media apartin unor modele cu experienta, care muncesc foarte mult si sunt extrem de implicate. Nu te descuraja daca la inceput incasarile tale vor fi mai mici.

8. Exista o diferenta intre admini de tura si trainer.

Adminul de tura are niste cunostinte basic, de incepator, pe cand un trainer te va ghida atat online cat si offline, astfel incat tu sa ai parte de incasari foarte mari.

9. Nu este obligatoriu sa folosesti jucarii!!!!

Un studio puternic te va invata sa faci bani fara sa folosesti jucarii. Sunt modele care folosesc, care nu folosesc sau care folosesc uneori. Asta TREBUIE sa fie alegerea ta, nu a studioului.

10. Niciun studio nu iti poate garanta anonimitate totala.

Intr-adevar, confidentialitatea este de ambele parti. Dar trebuie sa fii atenta cum te afisezi cu castigurile tale, daca nu vrei, vorba aia, sa bata la ochi.

11. Videochatul este un pariu asumat!

Trebuie sa ti-l asumi cu bine si cu rele daca vrei ca orice vis al tau sa devina realitate. Ca in orice domeniu, de altfel. Fiecare job are plusurile si minusurile sale.

Dupa ce ai bagat bine la cap aceste 11 lucruri, le poti testa pe studioul de videochat Go MAD Studio. Suna-ne la 0741 545 555 sau acceseaza pagina de angajari videochat Galati de aici.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Buna, sunt Andra! Vrei mai multe informatii?

× Cum pot sa te ajut?