Fir-ar el sa fie de luni

Fir-ar el sa fie de luni

De ce? De ce sa certam o biata zi a saptamanii? Ce vina are luni, ca este…luni? Pentru simplul fapt, ca de luni incep toate: munca, scoala, dieta, mersul la sala, cautatul unui job si asa mai departe.

Ne ascundem sub o plapuma, calduroasa ce e drept, de LENE si ne promitem mereu “ca de luni vom fi mai buni”. De ce nu de azi? De ce nu de acum? Nu stii ce iti va aduce ziua de maine, daramite cea de luni.

Scriu toate aceste lucruri, cu urmatorul gand in minte: am inceput sala intr-o zi de miercuri. M-am chinuit si m-am inflacarat sa merg la sala timp de 3 luni, cu toate acestea nu am facut-o. In asteptarea zilei de LUNI. Asta pana cand, intr-o zi, miercuri mai exact…am decis sa nu mai aman si sa imi iau inima in dinti si sa imi ating obiectivul: un corp de invidiat.

Sfatul meu pentru tine, draga mea, e sa fii serioasa! Lasa scuzele si motivele deoparte si ACTIONEAZA ACUM! O vorba din popor, spune: “bate fierul cat e cald”. Vreau sa iti explic putin ce inseamna asta. Cand fierul este fierbinte, este maleabil si il poti transforma in orice iti doresti tu. Cand acesta se raceste, devine rigid si practic nu mai poate fi transformat in nimic si va ramane, evident, o bucata de fier. Simpla.

Draga mea, nu astepta sa imbatranesti, sa te umpli de riduri si sa ai oase fragile, timp putin si cantarit…Trage aer adanc in piept si fa ACUM CEEA CE ITI PROPUI!!!

Tineretea aduce cu sine nu doar decizii ciudate ci si putere si forta! Esti un VULTUR, esti o cascada puternica si impunatoare de trairi!! Iesi de sub plapuma aia si nu te speria daca o sa iti fie frig, cu siguranta vei gasi pe cineva sa te incalzeasca!

Uneori e greu sa renunti la ziua de luni, mai ales atunci cand nu ai obiective sau un tel sau nu iti doresti ceva anume, tocmai de aceea, te rog…cauta-ti o echipa sau o mana de oameni, sau macar o prietena, care sa te indrume. Daca nu, suna-ma pe mine! Promit sa nu te las sa astepti ziua de luni!

No Comments

Post A Comment

× How can I help you?