De ce unele fete fac videochat și altele nu!

De ce unele fete fac videochat și altele nu!

Deseori, suntem intrebati, de cate o fata la interviu : „Ce ii putem oferi pentru a ajunge unde doreste?” – lucru care ne bucura foarte mult.

O astfel de fata este o directie, o idee despre ce urmeaza sa faca pentru a ajunge unde doreste. Unele urmeaza sa faca videochat, altele nu.

Situatia e simpla, unele au prejudecati, altele nu au.Unora le pasa de ce gandesc sau zic altii despre ele, altora nu. Acestea din urma, de obicei, vin si lucreaza in videochat si isi asuma sa realizeze obiectivele lor pe cararea mai scurta.

Cararea mai scurta este prin videochat, pentru ca rezultatele sunt mai mari, mult mai multi bani decat in alte meserii din Romania. Pe langa bani, fetele care aleg sa faca videochat, sunt dispuse sa invete despre ele, despre barbati, despre relatii, despre nevoile vietii. Astfel, sunt mult mai expuse la ce li se va intampla in viitor.

In videochat indeplinesti un rol. Acest rol este virtual si propus pentru cele fara prejudecati, unde forta lor interioara le ghideaza spre realizarea scopurilor personale. Un rol este o atitudine generatoare de emotii. Aceste emotii il conduc pe „spectator” spre diverse trairi.Aceste trairi sunt sau nu memorabile, in functie de cum „spectatorul” intra in „film”.

De exemplu, cand mergi la un teatru sau cinema, ai doar doua optiuni. Fie sa accepti, ca sunt niste roluri si sa te lasi dus de valul intamplarii, si sa te simti in felul in care actorii doresc sa te simti, fie sa stai teapan ca un lemn pe scaun, nedorind nici o emotie de-a filmului sau teatrului, sa te atinga. Dispozitia din urma nu ai trait-o, din acest motiv, te mai uiti inca la filme.

No Comments

Post A Comment

× Cum pot sa te ajut?