Un city break minunat, cu oameni minunați

city break

Un city break minunat, cu oameni minunați

Buna ziua, oameni frumosi!

Dupa cum am inceput si in subiectele anterioare, eu sunt Luciana si sunt unul dintre modelele de videochat din studioul GoMad.

Mi-as dori sa va relatez o intamplare de grup minunata, in care 19 persoane din staff si modelele GoMad, s-au urcat intr-un autobuz si au vizitat un loc minunat si linistit in zona Lepsa.

Principalele puncte de atractie fiind linia muntoasa, raurile si peisajul.

Am avut norocul sa ocupam integral o pensiune extrem de mare si eleganta in care pe durata a catorva zile, ne-am simtit mai relaxati decat acasa!

Desi totul a fost planuit destul de repede, toate lucrurile au mers ca pe roate, in afara de vremea capricioasa care ne-a pus probleme in zona gratarului!

Fiind destul de multi oameni intr-un minunat loc, situatiile amuzante nu au intarziat sa apara, dansurile, glumele, jocurile, gustarile si bautura!

Ce m-a bucurat cel mai mult, eu lucrand intr-un program mai aparte, de noapte, a fost ca am avut ocazia sa petrec suficient timp de calitate cu toate persoanele cu care ar trebui sa ma vad mult mai des!

Apreciez abilitatea de comunicare a sefei noastre, minunata Andra, pe care am incercat sa o descos, sa-i aflu retetele de succes sau diverse metode de inspiratie, pe toate planurile. Doamna mare Boss, nu ai dezamagit! Iti multumesc pentru incredere!

Nici membrii staff-ului nu au fost mai prejos in coordonarea activitatilor de grup, a prepararii bunatatilor cu care am umplut mesele si discutiile lungi despre lucruri importante pentru noi, fetele de succes.

Ce mai, totul a fost perfect!

Dezamagirea noastra a fost ca nu a durat mai mult, la unison!

In schimb stim ca vor mai fi multe alte city breaks, intalniri minunate, zile la piscina sau de a vizita frumusetile tarii sau de ce nu, poate si in afara ei!

Sper ca vei dori sa iei si tu parte, pe viitor.

Multumesc pentru atentia si timpul de a citi informatii despre studio si parerile mele.

No Comments

Post A Comment

× How can I help you?