Ce înseamnă GoMAD pentru mine?

Ce înseamnă GoMAD pentru mine?

Astazi va voi povesti putin mai in detaliu despre staff-ul studio-ului GoMad si ce inseamna pentru mine.

Ca orice model care se respecta si considera ca acest job poate fi realizat la fel de bine si acasa ca si la studio, ba chiar mai bine din intimitatea propriului aparatament, sau cel putin asa credeam eu,
mi-am impachetat toate lucrurile, mi-am cumparat aparatura si lumini, iar dupa ce mi-am chinuit vreo 2 saptamani sa-mi deschid conturile, m-am apucat de treaba.

Tranzitia am realizat-o lejer, am fost ajutata de echipa GoMad sa-mi aleg aparatura si accesoriile, si sa-mi aleg un program de munca productiv, desi urma sa plec si sa-mi fac de cap singura..
Lucrurile nu au mers bine neavand provocari de atingere target sau bonusuri de tura, neavand acelasi trafic pe site-uri ca la studio…dupa cum am zis, neavand pe cineva sa ma sune de 23 de ori ca sa ma prezint la munca (multumesc Andra, esti deosebita!). Lucrurile nu au mers deloc bine. Din aceasca cauza, starea mea de spirit si castigurile sufereau enorm.
A fost decizia mea si mi-o asum! Nu am crezut niciodata ca va fi atat de greu sa ma ocup de toate aceste lucruri singura, sa-mi fiu si sef si angajat si sa jonglez cu cele doua astfel incat sa nu imi creez o stare proasta sau castiguri de nimic. Exact asta am si realizat de fapt.

Dupa 3 luni de zile, am considerat ca nu se mai merita sa intru online deloc si am stagnat. Am inceput sa slabesc enorm de mult si sa fiu solitara. Fara grija cuiva asupra mea, m-am simtit a nimanui.

Mare mi-a fost surpriza cand dupa ceva vreme, pe timp de iarna, am fost sunata de catre manager cu simpla intrebare:”Ce faci?”. Imi era atat de dor sa fiu ascultata si inteleasa incat in decurs de 10 minute, a inteles tot ceea ce era in neregula si m-a chemat inapoi, sa am parte de un nou inceput. (multumesc Andra, stii ca esti deosebita!)

Stiam ce inseamna conceptul de conturi noi, in conditiile in care eu nu eram un model nou si neexperimentat, toate astea insemnau un volum de munca imens, lucru pe care ulterior l-am realizat.

In decurs de 3-4 luni, conturile mele, prin munca dovedita de mine, aportul fotografului de content si training-ul oferit de studio, au reusit sa incaseze enorm de mult, in comparatie cu orice realizasem ulterior, cu numele vechi de acasa.
Am fost incantata. Stateam la munca atat de mult si eram atat de bucuroasa de sansa care mi s-a oferit incat imi era frica sa dorm prea mult, sa nu cumva sa intarzii la munca, sau sa lipsesc!

Nu intelegeam cum am fost capabila sa stau atat de multe luni de zile singura, inchisa in casa, fara staff, fara colege, fara cafele, ras si colectiv.

Va scriu acum pe timp de vara, din intimitatea aceluiasi apartament unde mi-am dorit acum un an de zile sa lucrez singura si NU mi-a iesit.
Va scriu ca sa va zic ca in momentul de fata, planurile mele de viitor se vor realiza doar daca in scurt timp, imi sun frumos un taxi, ma indrept spre munca, imi iau bonusurile realizate in zilele anterioare si o sa fiu laudata de staff si management pentru ca.. fac o treaba buna. Zi de zi de zi.

Va scriu acum pentru ca daca eram la piscina sau la mare, nu puteam sa ma laud decat cu un bronz uniform, si nu cu ambitia pe care o am! As putea sa fel de bine sa fiu si la mare sau la munte sau in vreo tara straina, dar consider ca inca am multe de invatat si de castigat. Abia apoi imi voi lua o pauza si sa calatoresc. In niciun caz nu imi vad pedichiura mea minunata scaldandu-se in apa plina de seminte si mucuri de tigari de la Marea Neagra.
Va scriu acum, pentru ca vreau mai mult.  Va scriu acum ca.. pentru a avea mai mult, voi lucra mai mult. Si va voi scrie si va voi tine la curent! Veti afla in curand unde poate ajunge ambitia mea, a unui model GoMad.

Multumiri deosebite staff-ului pentru increderea avuta in mine si pentru ca mi-au permis sa va scriu voua.
Sper sa va placa si sa aiba puterea de a inspira!

No Comments

Post A Comment

× Cum pot sa te ajut?