Modul de lucru din studioul GoMad

GoMad Studio

Modul de lucru din studioul GoMad

Buna!

Dupa cum v-am obisnuit, ma voi prezenta si va voi spune anumite inside details care sa va ajute sa va faceti o idee despre modul de lucru pe care il avem in studio-ul GoMad.

Eu sunt Luciana si sunt model aici de aproximativ 3 ani de zile.

Astazi va voi povesti putin despre sedintele GoMad, sau seminare cum le numeste profesorul nostru de succes, Alex, sau cum il numesc cunoscutii – Sf. Alex.

Este un om extraordinar, are studii de psihoteraterapie si se descurca cu oamenii intr-o maniera de suprem guru, as putea spune! Modul lui de a vorbi este cu adevarat inspirational, de la tonul vocii pana la subiect in sine. El graieste, de fapt. Pana si cand tace pare ca spune ceva!

Joking aside, majoritatea seminarelor sunt incepute cu discursul lui despre tot ceea ce ne poate ajuta sa trecem peste frustrari, probleme de personalitate si nervi. De asemenea, are marea calitate de a te face sa asculti cu luare aminte. Din experienta, toate sfaturile pe care le-am aplicat in domeniul online si in afara acestuia, s-au dovedit modalitati uimitoare de adulting. Am devenit adultă, cu succes as putea spune, datorita spiritualitatii sale. Mii de multumiri!
Pe partea practica a lucrurilor, o avem pe Andra, managerul sufletelor noastre care indeplineste urmatoarele task-uri fara nicio problema, in fiecare zi: manager, consultant financiar, psiholog, trainer, alarma de trezire, make up artist, companion la shopping, life advisor, dealer de noi melodii, tehnic, conversationalista de exceptie, sotie si nu in ultimul rand, o extraordinara prietena.

La seminare ne vorbeste despre buna functionare a site-urilor pe care lucram, despre modalitati de a face bani intr-o maniera usoara, despre noutati, despre imaginea noastra pe camera si despre cum sa legam relatii de lunga durata cu oamenii cu care vorbim in fiecare zi.

Aceste sedinte se realizeaza la fiecare 2 saptamani, miercuri la ora 6pm si toata lumea este prezenta, staff-ul si modelele.

Am fost “pacalite” de multe ori prin anuntarea acestor sedinte care se transformau in petreceri, gratare sau city breaks.

Apreciez organizarea acestor activitati pentru ca imi dau un sentiment de belonging.

Simt ca apartin acestui loc fiind inclusa in ascensiunea sa ca renume si faima.

Pe o scara a prioritatilor mele, studioul si viata ca model, sunt pe locul 2 dupa nevoile de intretinere sau de baza.

Cred ca asta spune destul de multe, nu-i asa?

Tu ti-ai setat prioritatile?

Ce faci ca sa iti indeplinesti promisiunile fata de tine?

No Comments

Post A Comment

× How can I help you?