Ce pierzi daca nu vii la Go Mad!

Ce pierzi daca nu vii la Go Mad!

Te vezi peste 5 ani la casa si familia ta sau te vezi calatorind si avand multi prieteni? Sau intr-o masina care iti place mult mult?

Ei bine draga prietena, indiferent de obiectivele pe care TU ti le-ai propus si de lucrurile pe care doresti sa le realizezi stii bine ca ai nevoie in primul rand de un loc de munca.

Locul de munca, iti va aduce bani. Nu? Asa era intr-adevar inainte. Terminai scoala, mergeai la munca, te maritai, casa, rata copii. Si totusi, daca ai alte obiective??? Si daca vrei mai mult?

In ultimul timp, lucrurile in cazul locurilor de munca s-au schimbat. 

Acum angajatorii cer competente peste competente, care mai de care: sa fii un bun lider, comunicator, sa-ti administrezi bine emotiile, sa fii punctual, si nu mai zic de cerintele jobului. Din aceste motive, locurile bine platite de munca, sunt putine si se ocupa repede.

Actoria virtuala are cerinte pe care nu orice fata le poate indeplini.
Sunt destule speculatii si pareri venite de la cei care nu stiu despre livechat. Ei se dau cu parerea fara sa cunoasca domeniul, fara sa fi lucrat.
Unele din cerintele noastre sunt: sa vobesti bine engleza, sa urmezi directia trainerilor, sa ai in grija regulamentul si sa ai un bun simt intr-o echipa cu mai multe fete. Acestea sunt cele de start si de castig mediu.
Pentru cele care vor castiguri mari, se adauga la cerinte: cititul constant, imbogatirea cunostintelor, dezvoltarea personala si emotionala, lectii de actorie, limbaj, dezvoltarea comunicarii in mediu de stres.

Draga prietena, acestea din urma Go Mad le ofera pentru tine. Le pierzi daca inca stai seara de seara si te plimbi de colo pana colo fara scop. Insa daca auto educatia ta este pe val, si vrei castiguri pentru asigurarea viitorului tau, atunci Go Mad face toate astea pentru tine.

Uite ce oferim si pierzi daca nu vii:

• Lectii saptamanale de comunicare, engleza, actorie
Plan urmat de stabilirea pe pasi pentru obiectivul tau
• Seminarii de dezvoltare personala
• Bonusuri zilnice
Vacanta Gratis la fiecare 6 luni
• Seminarii dezvoltare si strategie emotionala (emotiile corecte aduc bani multi)
• Avansuri pentru casa sau masina ta
• O echipa pusa pe treaba pentru BRANDUL tau
• Siteuri exclusiviste de castig Online si Offline

Pe langa toate acestea, oferim bun simt, atentie pe ce avem de facut si distractie continua (da, dam si petreceri) intr-un mediu de armonie intre toti colegii.

No Comments

Post A Comment

× How can I help you?