Despre tine, despre voi, despre noi

studioul GoMad, videochat, GoMad, studio de videochat

Despre tine, despre voi, despre noi

Da-I play si citeste. Cine ma cunoaste, stie deja ca urmeaza sa spun multe. ☺ Ma refer in special la oamenii din studioul GoMad. Ei stiu cat imi place sa povestesc. Asa ca azi, e despre ei.

Aventura noastra nu e una usoara. Aventura noastra a venit fara manual de instructiuni. Stiu doar ca suntem toti intr-o barca. Barca noastra frumoasa si micuta, uneori se lupta cu valuri mari, alteori se adaposteste de furtuna dar mereu, mereu revine pe traiectoria ei. Intotdeauna inainte, intotdeauna in continua miscare.

Alaturi de fetele mele am invatat ce inseamna responsabilitatea, alaturi de ele am invatat ca pot fi cea mai buna varianta a mea, alaturi de ele am invatat ce inseamna sa fii mama si tot alaturi de ele am invatat sa fiu un prieten mai bun.

Alaturi de ele am invatat ca nici o cafea nu este buna daca nu o imparti cu alti trei colegi, alaturi de ele am invatat ca fara MC’ul de la 3 dimineata nu poti fi fericit, alaturi de ele am inteles ca atunci cand esti trista, putin illuminator te ajuta.

Alaturi de ele am invatat ca poti munci mai mult dar ca nu e neaparat sa te simti si obosit, alaturi de ele am invatat ca GoMad nu este doar un studio de videochat, ci o casa mare si calduroasa pentru un motan racit. Si am invatat ca desi nu ne plac pisicile, tot le hranim.

Am invatat ca GoMad inseamna nopti pierdute si cadouri multe, ca poti sa arunci papucul colegei tale la gunoi si dupa aia sa ii cumperi o pereche noua si frumoasa, fara ca ea sa se supere. Am invatat ca banii nu te schimba doar in rau si am invatat ca fetele care fac videochat pot fi 1000 de femei intr-una.

Fara ele nu as fi stiut atat de multe, fara ele as fi fost fara mine. Asa ca vreau sa le multumesc!

Va multumesc din suflet pentru toate momentele pe care le impartasim, pentru increderea pe care ne-o acordam, pentru momentele triste si pentru cele frumoase! Va multumesc pentru fiecare victorie a noastra!

Va iubesc, invingatoarelor!

Andra, manager de succes pentru modele de succes!!!!

No Comments

Post A Comment

× How can I help you?