8 Semne ca ai o prietenie adevarata

prietenie adevarata

8 Semne ca ai o prietenie adevarata

Iubirea adevarata este rara, dar prietenia adevarata este si mai rara.

Acum cand contul de Facebook ne spune ca avem mii de prieteni, parca este din ce in ce mai dificil sa gasim un prieten cu care sa avem o conexiune reala si sa impartasim amintiri si experiente frumoase.

Asadar, cum iti dai seama ca ai o prietenie autentica?

Iti spune eu! Ti-am pregatit 8 semne care sa iti confirme ca ai o prietenie adevarata:

  1. Te accepta asa cum esti, fara sa te judece

Prietenii adevarati nu vor sa te schimbe: ei accepta totul la tine, inclusiv scaparile si nebuniile tale. Asta nu inseamna ca trebuie sa fie in totalitate de acord cu tine. Dar nici nu te forteaza sa faci altceva.

  1. Iti sunt alaturi in toate momentele

Acest lucru face diferenta clara intre un prieten adevarat si unul fals. Atunci cand ti-e greu, un prieten nu te lasa. Vorba aia: Prietenul la nevoie se cunoaste.

  1. Se bucura de succesul tau si te felicita cand iti atingi scopul

Prietenii falsi sunt gelosi atunci cand ai succes, pe cand cei adevarati te sarbatoresc. Pentru a afla cu cine ai de-a face, trebuie doar sa observi cine ramane alaturi de tine cand ai reusite.

  1. Te simti foarte bine in compania lor si probabil ca stiu mai multe despre tine decat majoritatea

Iti cunosc cele mai ascunse secrete si cele mai nebune visuri. Iti cunosc toate detaliile din relatia ta, cat si cele mai nostime si frumoase amintiri din copilarie. Nu mai vorbim despre amintirile care ne fac sa rosim instant – ei stiu tot si putem rade impreuna despre asta.

  1. Te fac sa te simti mai fericita si plina de energie, si nu inversul

Dupa ce te intalnesti cu ei, te simti mai energica si vezi viata cu bucurie. O prietenie adevarata este o combinatie perfecta de energii intre doi oameni. Pentru a-ti da seama daca ai o prietenie adevarata, observa cum te simti dupa o intalnire. Secata de energie sau plina de vitalitate? Un prieten adevarat te va face sa te simti bine in legatura cu tine si cu viata si nu iti va crea stari de depresie si anxietate.

  1. Iti spune mereu adevarul, chiar daca doare

O prietena adevarata nu iti va spune ce vrei sa auzi si nici nu te va lua cu dulcegarii doar ca sa te multumeasca. Ci va spune adevarul, chiar daca iti creeaza un disconfort. Iar tu stii sa apreciezi, pentru ca iti spune adevarul pentru ca tu sa iei deciziile potrivite pentru tine.

  1. Nu exagereaza cand gresesti, ci te iarta

O prietena adevarata stie ca nu esti perfecta si intelege acest lucru. Ea stie ca atunci cand ai gresit, nu ai facut-o cu rea vointa si ca la baza ai avut intentii bune.

  1. Nu te barfesc

Prietenii ADEVARATI nu te barfesc si PUNCT.

 

Daca relatia ta de prietenie nu are nici macar doua dintre caracteristicile de mai sus, nu dispera. In familia Go MAD vei gasi cel putin o prietenie adevarata. Nu ne crede pe cuvant, testeaza!

No Comments

Post A Comment

× How can I help you?