7 lucruri care incita barbatii

7 lucruri care incita barbatii

Cu siguranta te gandesti ca barbatii pot fi incitati doar de cliseele sexuale, blonde voluptoase, femei sexy, cu picioare lungi si decolteu generos. Bineinteles ca ce e frumos si lui Dumenzeu ii place, insa vei fi surprinsa sa afli ce ii face de fapt pe barbati sa isi piarda mintile.

 

Chiar si din Kama Sutra aflam ca o femeie atragatoare pentru barbati nu pune accent doar pe sex si tehnici erotice, ci si pe felul in care se imbraca, felul in care vorbeste, felul in care se poarta.

 

Iata o lista cu 7 lucruri inocente care iti asigura locul in mintea unui barbat:

 

  1. Imperfectiunile fizice.

In ziua de azi toate femeile se chinuie sa arate la fel. Toate urmeaza moda cand vine vorba de machiaj, imbracaminte, incaltaminte. Din acest motiv barbatii iubesc imperfectiunile, unicitatea.

  1. Cand il refuzi.

Foarte multi barbati adora sa fie refuzati sau ca fata pe care o curteaza sa se lase greu. Chiar sa nu para interesata de el. Si de la partenera isi doresc ca ea sa opuna rezistenta uneori, dar, bineinteles, apoi sa se dezlantuie.

  1. Cand esti neajutorata.

Barbatii iubesc sa se simta utili. Sa te salveze. Dar, mare grija! Cere-i ajutorul atunci cand chiar nu poti face ceva singura. Daca ii ceri ajutorul pentru ceva foarte simplu, ar putea crede ca nu esti prea descurcareata.

  1. Paradoxal, cand esti independenta.

Desi barbatilor le place sa se simta puternici, ei sunt extrem de atrasi de femeile independente. De cele care nu au nevoie de ei. Acest lucru trezesc in ei instinctul de cucerire, de demonstrare a capacitatilor de seductie.

  1. Apropierea nevinovata.

Barbatii sunt incitati foarte usor de  apropierea unei femei. Atunci cand el ii poate simti parfumul sau cand parul ei il atinge, este imposibil sa ramana impasibil. Trebuie doar sa te asiguri ca ai un motiv bun pentru a intra in spatiul lui personal.

  1. Cand dai dovada de feminitate si nu de vulgaritate.

Cu siguranta vei face un barbat sa te doreasca mai mult atunci cand esti feminina. Vulgaritatea este peste tot. In baruri, discoteci, la TV, pe internet, insa feminitatea este din ce in ce mai rara. Toti si-ar dori o femeie cu clasa si nu una vulgara.

  1. Conversatiile interesante.

Sansele sa provoci un barbat sa te doreasca din ce in ce mai mult este sa il captivezi cu ceea ce ai spus. O fata draguta poate avea oricine, dar nu si inteligenta. Starneste-i interesul fata de tine si mentine-l.

 

De multe ori, cele mai nevinovate gesturi pot trezi diferite sentimente in mintea si inima unui barbat. Daca le folosesti cu dibacie, poti chiar obtine ce iti doresti de la el. Ai nevoie doar de atentie si subtilitate!

 

Fetele de la GoMad exceleaza deja la acest capitol! Ele te pot invata trucurile lor si iti pot explica extrem de bine cum functioneaza mintea si trupul unui barbat. Intreaba-le chiar tu!

No Comments

Post A Comment

× How can I help you?