4 modalitati pentru a obtine ORICE de la iubitul tau

modalitati pentru a obtine orice

4 modalitati pentru a obtine ORICE de la iubitul tau

Chiar daca persuasiunea si manipularea nu sunt cele mai ortodoxe cai pentru a obtine ceea ce iti doresti de la iubitul tau, uneori ne vedem nevoite sa apelam la ele. Fie ca este vorba de o bijuterie mult dorita, de o vacanta sau de o schimbare in comportamentul iubitului, recurgem uneori la cateva modalitati speciale pentru a le obtine.

 

Fetele de la GoMad au invatat cum sa fie mai convingatoare atunci cand vor sa obtina ceva de la iubitii lor! Acestea sunt cele mai eficace 4 modalitati pentru a obtine orice:

 

  1. Cere ceea iti doresti dupa ce iubitul tau a luat masa. Pare incredibil, dar a fost facut un studiu care demonstreaza ca nivelul de glucoza din organism afecteaza deciziile pe care le luam. Cu cat mai multa glucoza exista in organismul iubitului tau la momentul cererii, cu atat mai multe sanse ai ca acesta sa spuna da. La urma urmei, cu totii stim ca un barbat cu stomacul plin este un barbat fericit. 🙂

 

  1. „Am facut-o pentru tine!”. Invoca aceasta scuza pentru a parea altruista. Demonstreaza-i ca te-ai gandit la el. De exemplu, daca ai cumparat bilete pentru o excursie de weekend pe care tu ti-o doresti, fa-l pe iubitul tau sa se simta important, explicandu-i ca le-ai cumparat pentru bine lui. Spune-i ca astfel se va relaxa, va scapa de stres si va putea incepe noua saptamana in forta. Explica-i toate beneficiile pe care el la are din aceasta situatie si cu siguranta nu vei da gres.

 

  1. Atrage-o pe mama sa de partea ta. Nu este un mister faptul ca, indiferent de varsta, barbatii tin cont de parerile mamelor lor. Inainte sa ii propui lui ceva, povesteste-i mamei sale si determin-o pe ea sa duca munca de convingere. Daca iti doresti o canapea noua sau iti doresti sa schimbi mobila din dormitor, expune-i motivele mamei sale. Ea te va intelege mai bine si cu siguranta va fi de partea ta.

 

  1. Fa-l sa se simta ca un erou. Daca, spre exemplu, ai nevoie ca el sa te insoteasca la un eveniment care nu este deloc pe gustul lui, ai toate sansele sa il convingi sa o faca daca ii explici cat de importanta este prezenta lui pentru tine. Fa-l sa creada ca fara el ai fi pierduta si pusa intr-o situatie neplacuta. Fa-l sa se simta ca un erou care te salveaza dintr-o situatie dificila. Cu totii stim cat de puternic este ego-ul unui barbat.

 

Important de retinut este, insa, ca nu trebuie sa apelezi zilnic la aceste mici trucuri. Nu profita de relatia ta pentru a obtine lucrurile materiale pe care ti le doresti. Daca vei abuza de aceste modalitati de manipulare, iubitul tau isi va da seama de ele si se va satura de tacticile tale, lucru ce ar putea duce chiar la despartire.

Obtine ce iti doresti, dar ai grija sa nu faci un obicei din asta!

No Comments

Post A Comment

× How can I help you?