5 Secrete ale Sexualitatii

secrete ale sexualitatii

5 Secrete ale Sexualitatii

O viata sexuala sanatoasa consolideaza relatia dintre parteneri si asigura o calitate mai buna a vietii. Persoanele care au o viata sexuala satisfacatoare sunt mai fericite, mai relaxate si mai implinite.

Desi viziunea partenerilor legata sex poate sa difere, scopul este acelasi – obtinerea placerii. Din acest motiv ti-am pregatit 5 secrete pentru a avea o viata sexuala implinita.

 

  1. Spune ce iti doresti. Barbatii adora sa fie ghidati in pat. In loc sa speri ca partenerul va ghici ce iti place, spune-i deschis ceea ce iti doresti. Daca sunteti la inceput si inca ai retineri, il poti ghida prin gemete pana te vei simti suficient de confortabil sa ii comunici verbal dorintele tale.

 

  1. Evita sa iti contorizezi contactele sexuale. Specialistii considera ca evaluarea calitatii vietii sexuale nu trebuie sa se bazeze pe numarul de contacte sexuale saptamanale sau lunare. Atunci cand te concentrezi pe numarul actelor sexuale, tinzi sa pui calitatea pe planul 2, ceea ce duce la insatisfactia partenerilor.

 

  1. Relaxeaza-te. In urma unui sondaj de opinie facut in Franta, 70% dintre femei sustineau ca stresul le-a facut sa evite partidele de sex. Avand o pofta scazuta de sex, si sansele de atingere a orgasmelor au fost au fost reduse substantial. Asa ca daca vrei sa te bucuri cu adevarat de o partida de sex, starea ta mentala trebuie sa fie adecvata.

 

  1. Simte-te bine in pielea ta. O femeie care este multumita de felul in care arata isi concentreaza atentia asupra sentimentelor din timpul actului sexual si nu asupra imperfectiunilor corpului. Daca atentia iti este distrasa de la senzatiile placute, sansele de a experimenta orgasmul sunt mult mai mici. Lasa deoparte complexele si bucura-te de compania partenerlui!

 

  1. Creeaza o atmosfera incitanta. Cu toate ca pare un cliseu, lumanarile si muzica romantica ajuta la obtinerea satisfactiei sexuale a ambilor parteneri prin pregatirea unei atmosfere romantice. Pentru cei mai indrazneti, vizionarea unui film erotic este o modalitate excelenta de a crea starea propice pentru o partida de sex, crescand astfel sansele unui orgasm.

 

Fetele de la GoMad cunosc aceste secrete si au o viata sexuala plina de satisfactii si scantei!  Daca si tu iti doresti sa ai parte de partide de amor excelente, tine cont de cele 5 secrete si aplica-le de cate ori ai ocazia.

No Comments

Post A Comment

× How can I help you?