4 Atitudini care te fac o Femeie Puternica

4 Atitudini care te fac o Femeie Puternica

Toata lumea pare sa aiba opinii diferite cu privire la ceea ce face cu adevarat o femeie sa fie puternica. In realitate, actiunile si nu cuvintele arata cat de puternica este o persoana.

 

Noi, femeile puternice de la Go M.A.D., ne-am asezat la un ceai si am scris pentru tine 4 atitudini ale unei femei puternice:

  1. Imbratiseaza necunoscutul

Curajul este calitatea femeilor puternice. Atunci cand ai o idee noua, materializeaz-o.

Nu te lasa intimidata de ceea ce nu stii. Situatiile necunoscute, prin care nu ai mai trecut sunt sursa de putere si experienta.

Teama este pentru lasi, pentru cei care nu vor sa iasa din zona de confort.

 

  1. Apreciaza

Atunci cand oferi apreciere poti schimba ziua sau chiar viata cuiva. Diferenta sta in detalii, in lucururi marunte care de fapt aduc schimbari majore.

Apreciindu-i pe ceilalti, nu numai ca este o practica buna, dar s-a demonstrat stiintific ca te face mai fericita.

 

  1. Stie ca nimic nu e scris in piatra

De doua lucruri suntem siguri in viata, de moarte si de taxe – de ele n-ai cum sa scapi. In rest, totul este relativ.

Stim ca iti doesti siguranta, ca vrei sa stii ca viitorul tau va fi exact asa cum l-ai planuit, ca prietenii tai de azi vor fi si cei de maine si asa mai departe.

Nu vrem sa te dezamagim, dar e nevoie sa stii totul este intr-o continua schimbare si transformare. Iar siguranta trebuie sa o gasesti, de fapt, in dinamica lucrurilor.

O femeie puternica este constienta de dinamismul vietii, de aceea nu are asteptari de la ceilalti si se adapteaza oricarei situatii cu fruntea sus – fara victimizare, fara isterii si altele, ci cu intelegere.

 

  1. Este intr-o continua dezvoltare

O femeie puternica nu spune „Sunt mai buna decat oricine altcineva”. Ea nu adopta o atitudine superioara fata de ceilalti.

Puterea si educatia se vede in felul in care te comporti cu cei inferiori tie.

O femeie puternica este intr-o continua invatare si dezvoltare. Daca nu stie anumite lucruri, nu ezita sa pună intrebari ca sa primeasca răspunsuri. Nu-i este rusine ca mai trebuie sa invete multe lucruri si este dispusa sa-i invete si pe altii ceea ce a invatat.

Desi are incredere in ceea ce poate face, asta nu ii impiedica dorinta de a invata mai mult.

 

Tu ai o atitudine care te ajuta sa iti indeplinesti toate dorintele?

No Comments

Post A Comment

× How can I help you?