5 Secrete pentru a te Descoperi pe TINE

sa te cunosti, videochat

5 Secrete pentru a te Descoperi pe TINE

Cea mai tare si mai importanta aventura a vietii noastre este sa descoperima cine suntem. Si totusi, majoritatea dintre noi traim fara a ne cunoaste sau ascultand o voce interioara care nu face altceva decat sa critice si sa ne dea idei gresite.

Sa te cunosti pe tine poate parea un obiectiv centrat pe sine si egoist. De fapt, este baza a tot ceea ce facem in viata. Pentru a fi o prietena adevarata sau o iubita buna e nevoie ca mai intai sa stim cine suntem, ce valori si principii avem si ce avem de oferit.

Iata 5 secrete care te vor ajuta sa te descoperi pe tine:

Intelege-ti trecutul

Pentru a descoperi cine suntem și de ce actionam asa cum facem, trebuie sa ne cunoastem propria poveste. A fi curajos si dispusi sa ne exploram trecutul este o piatra de temelie importanta pe drumul spre intelegerea noastra si devenirea a ceea ce dorim sa fim. Traumele nerezolvate din istoria noastra arata alegerile pe care le facem astazi.

Diferentiaza-te

Diferentierea se refera la procesul de incercare de a ne dezvolta un sentiment de sine ca indivizi independenti. Pentru a ne gasi si pentru a ne indeplini destinele unice, trebuie sa ne diferentiem de influentele distructive interpersonale, familiale si ale societatii, care nu ne servesc.

Cauta intelesul

Viata nu este niciodata insuportabila din cauza circumstantelor, ci numai de lipsa sensului și a scopului. Pentru a ne gasi pe noi insine, trebuie sa ne cautam cu totii propriul sens al scopului. Aceasta inseamna separarea propriului nostru punct de vedere de asteptarile altora fata de noi. Inseamna sa ne intrebam care sunt valorile noastre, ceea ce conteaza cu adevarat pentru noi, urmand principiile in care credem.

Gandeste-te la ce vrei

Avem tendinta sa ne concentram asupra negativului. De multe ori tindem sa cadem in plasa gandurilor negative si sa stam in pozitia de victime. Cand patesti asta, incearca sa te reorientezi spre ganduri si strategii pozitive, concetrandu-te asupra a ceea ce vrei si treci la treaba!

Recunoaste-ti puterea

Puterea personală se bazează pe forta, increderea si competenta pe care oamenii o dobandesc treptat in cursul dezvoltarii lor. Constientizeaz-o si aplic-o.

Fetele de la Go M.A.D isi cunosc puterea si stiu mai multe secrete care te vor ajuta sa te cunosti mai bine pe tine. Suna-ne la 0741 545 555 sau scrie-ne aici.

No Comments

Post A Comment

× Cum pot sa te ajut?