5 Idei despre ce poti face cu Hainele pe care Nu le mai Porti

5 Idei despre ce poti face cu Hainele pe care Nu le mai Porti

A venit primavara, in curand vine vara (chiar daca ploua cu galeata) si suntem sigure ca ti-ai scos la inaintare rochiile, fustele colorate si top-urile funky.

La fel de sigure suntem ca ai dat si de cateva piese de care nu mai esti la fel de indragostita ca la inceput, ba chiar unele nici nu te mai reprezinta.

 

Si de ce sa le arunci la tomberon cand le poti valorifica sau ajuta pe cineva in nevoie?

Asadar, uite 5 idei despre ce sa faci cu hainele pe care nu le mai porti:

 

  1. Vinde-le Online

Cine nu isi doreste sa faca niste bani in plus din vechile haine sau chiar sa recupereze o parte din suma aia imensa pe care a dat-o pe o rochie pe care a purtat-o o singura data?

Daca hainele tale sunt in stare buna, de firma sau au un stil unic, exista cateva platforme unde le poti vinde precum olx.ro, okazii.ro sau in Facebook Market Place.

 

  1. Ofera-le prietenelor sau rudelor

Nope, nu cumva sa le arunci pe toate intr-o punga si sa le dai pachet, ci fa-o mai elegant. Gandeste-te cu ce piesa i-ar sta bine matusii tale, care dintre pulovere i s-ar potrivi prietenei tale si abia apoi fa-le pachet.

 

  1. Organizeaza o petrecere cu prietenele

Asta este una din preferatele noastre! Anunta-ti prietenele ca ti-ai facut curatenie in dulap si ca ai haine de dat. Roaga-le si pe ele sa faca la fel si apoi dati-va intalnire la una dintre voi si alegeti-va fiecare ce va place. E cea mai tare metoda de a-ti reinnoi garderoba cu 0 cheltuieli, dar si de a aduce o schimbare in stilul vestimentar.

 

  1. Recicleaza-le

De ce sa le arunci la gunoi si sa faci un rau planetei? Mai bine du-le intr-un centru de reciclare. Aproape toate magazinele H&M si Zara au zone de colectare a textilelor (de orice fel) in magazine.

  1. Doneaza-le

In fiecare oras gasesti un ONG care colecteaza haine pentru cei nevoiasi. Iar daca nu gasesti un ONG, gasesti pe strada destui amarati. Ofera-le, dar fii atenta sa nu-i jignesti prin ce le oferi. Adica nu vei pune in pachetul pentru ei rochia de seara sau pantofii cu toc de 10.

 

Noi, la Go M.A.D. Studio, stim ca orice lucru minuscul poate face diferenta. De aceea te incurajam sa faci si tu asta, recicland si reducand pe cat posibil impactul pe care il avem asupra minunatei noastre planete!

 

No Comments

Post A Comment

× How can I help you?