De ce este bine sa ai o minte deschisa?

minte deschisa, model videochat, videochat galati, prejudecati

De ce este bine sa ai o minte deschisa?

Sa ai o minte deschisa poate fi o provocare pentru tine. Asta inseamna sa renunti la preconceptii, la a judeca si, mai ales, la satisfactia de a barfi si de a arata cu degetul.

De cele mai multe ori nu e vina ta ca ai o minte inchisa. Ci a mediului in care ai crescut si ai fost educata.

A fi model de videochat presupune sa ai o minte deschisa. De aceea, ne-am gandit ca noi, fetele de la Go M.A.D. Studio Galati, am fi cele mai in masura sa iti spunem ce beneficii iti aduc o minte deschisa nu doar in jobul de model videochat, care oricum nu-l poti practica daca n-ai o minte deschisa, ci si in viata de zi cu zi.

 

  1. Renunti la a mai controla totul

Cand ai o minte deschisa nu mai esti obsedata de control, ci lasi ca totul sa decurga natural. De exemplu, daca ti-ai facut un plan si nu merge asa cum ti-ai dorit, nu intri in panica, ci gasesti solutii creative.

 

  1. Faci schimbari cu usurinta

De cele mai multe ori tindem sa intram intr-un ritm care devine monotonie. Avand o minte deschisa esti cu adevarat deschisa la schimbari, simti cand a venit momentul sa faci o schimbare si o faci natural, fara crize sau tam-tam.

 

  1. Devii mai increzatoare si mai puternica

Cand ai o minte deschisa, ajungi sa te cunosti mai bine. Nu te limitezi doar la crezurile tale,si nici la ale celorlalti, ci esti in cautare de informatii si experiente noi care te fac sa devii mai puternica.

 

  1. Esti sincera

O minte deschisa vine la pachet cu mult cautata si apreciata sinceritate. Caci atunci cand ai o minte deschisa accepti ca poti gresi si ca adevarul este cel care primeaza.

 

  1. Te distrezi si castigi mai mult

Cum spuneam si la punctul 3, o persoana cu mintea deschisa este dornica sa experimenteze lucruri noi. Pentru unii asta inseamna curaj, pentru noi inseamna minte deschisa. Si da, castigi mai mult. Cum? Gandeste-te la un model videochat, cat de mult crezi ca are de castigat? Nu-ti spunem in cifre, ca sa nu te sperii. Dar destul incat sa isi permita sa duca o viata fara griji si de calitate + extra.

 

  1. Esti capabila de mai multa iubire

Atunci cand treci peste prejudecati si peste a mai judeca pe cineva, incepi sa intelegi si sa iubesti. Iar aceasta iubire, crede-ne, nu doar ca o oferi, ci o si primesti inapoi.

 

Si lista ar putea continua la nesfarsit. Ce iti mai spunem este ca o minte deschisa este dovada impacarii si acceptarii tale cu tine. Pentru ca atunci cand tinzi sa judeci, parerile tale reflecta de fapt ce crezi tu despre tine, cum esti tu cu tine.

Sfatul nostru este ca atunci cand incepi sa judeci, sa te opresti o clipa si sa te intrebi de unde vin aceste pareri. Si evita sa arati cu degetul in exterior, uita-te in tine!

No Comments

Post A Comment

×

Bună!

Poți da click pe nume pentru a vorbi direct pe WhatsApp sau trimte un e-mail la office@gomad.ro

× How can I help you?