5 Mituri FALSE despre Barbati

mituri, barbati, videochat, galati

5 Mituri FALSE despre Barbati

Te-ai intrebat vreodata ce face un barbat sa fie cu adevarat barbat? Probabil ca ii atribui calitati precum puterea, stabilitatea emotionala si tot ce tine de masculinitate si testosteron.

Ei bine, pentru ca munca in videochat presupune o interactiune continua cu barbatii, ne-am gandit sa iti demontam cateva mituri legate de ei.

 

Mitul #1: Barbatii nu sunt emotionali

Acest lucru poate fi o surpriza, dar barbatii sunt probabil mai emotionali decat femeile. Cum este posibil acest lucru? Spre deosebire de feminitate, masculinitatea nu permite exprimarea emotiilor in mod regulat, asa ca barbatii sunt ca o carte: cu o coperta placida in exterior, dar ascund o viata profund emotionala in interiorul lor. Convingerea unui barbat ca este masculin sa se deschida – de fapt, este nevoie sa ai cojone pentru a face acest lucru – este o cauza pe care femeile ar trebui sa o imbratiseze. Prin incurajarea barbatilor sa-si dezvaluie adevaratele sentimente, femeile ii ajuta sa elibereze emotii ascunse, ajutandu-l sa fie mai fericit si mai sanatos.

 

Mitul #2: Sexul este ceea ce conteaza cel mai mult

Da, sexul este important pentru barbati. Este unul dintre modurile in care ne accesam imaginatia. (Uneori ar parea singura modalitate de a face.) Dar unul dintre marile secrete despre barbati este cat de mult asteapta o solidaritate reala cu partenerul lor. Iar sexul, pentru ca face imaginatia sa devina realitate, este ceva pe care ne bazam pentru a obtine acel sentiment de conexiune.

 

Mitul #3: Barbatii urasc sa se angajeze in relatii serioase

Masculinitatea este una dintre fortele cele mai opresive in ceea ce priveste comportamentul, deoarece cere ca barbatii sa para duri in orice moment, evitand astfel orice expunere deschisa a iubirii si a afectiunii, care poate fi in detrimentul unei relatii. Chiar daca vor sa para liberi si independenti, in inima lor, de fapt, ei pretuiesc cu adevarat loialitatea. In timp ce sta langa barbatul ei, o femeie poate umple o absenta primara. Si odata ce isi da seama seama de acest lucru, el va incepe sa-si arate sentimentele in felul sau – care nu ar putea fi gesturi romantice traditionale, dar ele vor fi totusi gesturi.

 

Mitul #4: Barbatii nu comunica

Barbatii vor sa vorbeasca – ai incercat vreodata sa ii ceri parerea asupra unui subiect mai complex? Dar, deseori ei se cenzureaza deoarece nu stiu cum ar reactiona femeile la o onestitate mai profunda. Asadar, invata sa apreciezi sinceritatea unui barbat si, in acelasi timp, cauta sa pui intrebarile potrivite, care il vor face sa comunice.

 

Mitul #5: Frumusetea unei femei este totul

Nu, nu, nu! Chiar daca mai intoarce capul dupa femei, asta nu inseamna ca e gata sa fie implicat intr-o relatie cu ea. E vorba doar de vizual. La fel cum o reclama iti atrage atentia. Stimularea care conteaza cel mai mult si ajunge la inimile si mintile barbatilor este o femeie cu o inteligenta laser, cu simtul umorului si cu un suflet plin de compasiune.

 

Tu ce alte mituri despre barbati ai demontat in experienta ta?

No Comments

Post A Comment

×

Bună!

Poți da click pe nume pentru a vorbi direct pe WhatsApp sau trimte un e-mail la office@gomad.ro

× How can I help you?