5 lucruri pe care o Femeie trebuie sa le stie pana la varsta de 25 de ani

5 lucruri pe care fiecare Femeie trebuie sa le cunoasca pana la varsta de 25 de ani

5 lucruri pe care o Femeie trebuie sa le stie pana la varsta de 25 de ani

Cand erai o fetita, te incaltai cu pantofii mamei, te manjeai cu rujul ei si abia asteptai sa fii si tu mare. Sa fii o femeie eleganta, sa ai un loc de munca, sa mergi in vacante, sa fii de succes.

 

Adevarul este ca ai 20 si un pic de ani si esti inca pierduta. Inca astepti sa te metamorfozezi dintr-o fetita intr-o femeie matura, puternica si eleganta. Pentru a-ti usura procesul, am pregatit pentru tine o lista care ne-a ajutat pe noi, fetele de la Go M.A.D. studio sa ne definim ca femei.

 

Fii curioasa! E bine sa fii tocilara la 20+ ani. A avea cultura generala chiar este cool; nu trebuie sa te prefaci ca nu citesti doar de de teama ca vei arata ca o ratata. Sa fii curioasa si sa vrei sa stii mai mult este de fapt interesant. Invata sa vorbesti o limba noua, citeste in fiecare zi, calatoreste!

 

Nu toata lumea te va placea. Treci peste. Pentru o vreme esti in faza de negare. Esti o fata draguta, de ce nu te place acea persoana? Nu merita sa te ingrijorezi. In momentul in care ajungi la varsta de 20 de ani, este timpul sa acceptati ca toata lumea este putin ciudata si sa intelegi pe toata lumea este practic imposibil. Este mai bine sa stii cu adevarat cine sunt prietenii tai, decat sa te zbati sa fii placuta de toti. Investeste timp si energie in oamenii pe care ii iubesti.

 

Alege un parfum care sa fie semnatura ta. Mirosul este primul contact senzorial cu ceilalti. Poate ne-ai contrazice si ai spune ca vazul. Insa de cate ori cand ai simtit un miros, te-ai uitat sa vezi care e sursa?

Poate ca nu ai acum venitul necesar sa investesti intr-un parfum precum Chanel sau unul de nișă (desi, daca te alaturi familiei Go M.A.D. Studio, vei avea), dar investitia intr-un parfum de calitate face toti banii.

 

Gaseste o pereche de pantofi care nu te ucid. Dresscode-urile sunt dificile. Dar pentru moment, daca ai o pereche de pantofi buni la toate, multe evenimente din viata ta vor fi mai usor de rezolvat. Mai ales daca sunt pantofi nude si se potrivesc cu orice. Nunta? Niciun stres. Stai confortabil. Interviu de angajare? Perfecti – te duci relaxata.

Fa trecerea de la a te plange la a lua atitudine. Inceteaza sa te mai plangi de viata ta, de locul de munca, de iubitul tau, de tot ce nu iti convine si ia atitudine! Sa n-ai impresia ca va cadea din cer o solutie pentru problemele tale. Tu esti schimbarea si doar tu poti face diferenta in orice!

No Comments

Post A Comment

×

Bună!

Poți da click pe nume pentru a vorbi direct pe WhatsApp sau trimte un e-mail la office@gomad.ro

× How can I help you?