De ce sa te pui pe tine pe primul loc

De ce sa te pui pe tine pe primul loc, videochat, angajari videochat galati

De ce sa te pui pe tine pe primul loc

E timpul sa spargem mitul care spune ca daca te pui pe primul loc este un gest egoist. Noi, fetele de la Go M.A.D. Studio, am invatat de-a lungul timpului ca, de fapt, daca te pui pe primul loc poti si sa oferi mai mult celor pe care ii iubesti ori echipei alaturi de care lucrezi. Sa iti spunem un secret din interior: daca noi, femeile din studioul de videochat nu ne-am fi pus pe primul loc, atunci nu am fi avut o relatie atat de stransa si frumoasa intre noi. Pentru ca a te pune pe primul loc inseamna atat cunoastere de sine, cat si asumarea a ceea ce esti si a ceea ce faci.

Gata cu dezvaluirea secretelor, mai multe poti afla daca te hotarasti sa intri in familia noastra. Avem si o oferta tare in luna iulie care si ea, da, te va face sa te pui pe primul loc. Intra aici, pe angajari videochat Galati si afla despre ce este vorba.

Asadar, de ce sa te pui pe tine pe primul loc:

Pentru ca oamenii pe care ii iubesti te vor iubi mai mult.

Da, atunci cand esti tu bine cu tine si ei vor fi bine. Gandeste-te doar cate griji iti faci cand prietena ta este la pamant. Traiesti aceleasi stari ca ale ei si nu stii ce spagat sa mai faci ca sa ii fie bine. Asa e si cand ti se intampla si tie acelasi lucru. Asadar, concentreaza-te pe starea ta de bine pentru a nu da de furca si celorlalti.

 

Daca te iubesti pe tine, ii vei putea iubi si pe ceilalti.

Este o vorba care ne place tare mult „Daca nu te iubesti pe tine, nu-i poti iubi pe altii.” Si tare bine o zice. Ca sa te iubesti pe tine e nevoie sa te cunosti mai bine, sa petreci timp cu tine. Poate chiar si un pic de solitudine te-ar ajuta in asta. Asa iti vei vedea punctele tari, punctele slabe, vei lucra cu tine, vei reusi sa te accepti asa cum esti si, mai departe, vei reusi sa ii accepti si sa ii iubesti si pe ceilalti cu bune si cu rele.

 

Nimeni nu te va salva cu adevarat.

Daca te amani pe tine, retine faptul ca nu se va intampla o minune care sa te salveze. Nimeni n-o sa lucreze in locul tau pentru visul tau. Si nici printul pe cal alb sau cai putere nu va aparea. Chiar si in videochat, sa nu care cumva sa crezi ca vei da de un print care te va tine ca pe o printesa. Tu esti tot ce ai. Tu esti creatoarea propriului regat. Si e mai safe asa, crede-ne. Atunci cand depui efort pentru visul tau, altfel te bucuri de rezultate.

 

Pentru ca din cand in cand e nevoie sa iti reincarci bateriile.

Probabil ca iti place sa te implici, sa dai tot pana la ultima picatura. Dar e nevoie sa iti amintesti ca o pauza te poate ajuta sa ai idei noi, sa te relaxezi, sa iti dai reset la minte. Si asta inseamna sa te pui pe primul loc.

 

Doar asa poti aduce schimbari.

Alta vorba adevarata este „Fii tu schimbarea pe care o vrei in lume.” Atunci cand te pui pe primul loc si incerci sa fii mai buna decat ieri incepi sa misti lucrurile in jurul tau. Un dinamism pe care noi il adoram.

 

Tu ce motive ai mai adauga pentru care e bine sa te pui pe primul loc?

No Comments

Post A Comment

× How can I help you?