Cum iti poti atinge mai usor obiectivele financiare cu ajutorul echipei

videochat, angajari videochat galati, echipa

Cum iti poti atinge mai usor obiectivele financiare cu ajutorul echipei

Poate esti la primul job sau poate ai schimbat pana acum din doua in doua luni o groaza de job-uri. Sau poate esti intr-un mediu de lucru unde iti place ce faci, dar simti ca lipseste ceva.

Hai sa facem lumina si sa iti spunem ce lipseste: este relatia cu echipa! Adica acea conexiune dintre oameni. Acea relatie care implica atat colegialitate, cat si prietenie. Si da, daca aceasta conexiune lipseste, drumul catre a-ti atinge obiectivele financiare este mai greoi.

Pentru ca la Go M.A.D. Studio muncim constant in crearea si pastrarea unei conexiuni puternice in echipa noastra, iar asta se vede in rezultatele noastre, iti vom spune cum ne construim relatia pentru a ne atinge obiectvele financiare atat personale, cat si ale echipei:

Ne cunoastem

Intalnirile noastre nu se rezuma doar la cele din studioul de videochat, ci si in afara lui. Pentru ca nu ai cum sa cunosti cu adevarat un om doar intr- o anumita situatie, ci e nevoie sa il vezi in toate ipostazele. Cateva idei din ce facem noi ar fi team-building-urile, excursiile si chiar iesirile simple, distractive sau relaxante in oras.

Ne ajutam sa fim cea mai buna varianta a noastra.

De fiecare data cand ti-am vorbit despre noi, ne-am referit la noi ca la o familie. De ce? Pentru ca ne comportam ca una! Ne cunoastem atat cu bune, cat si cu rele, ne acceptam, dar acolo unde ne putem imbunatati, o facem. Nu ne menajam spunand minciuni, ci suntem onesti. Pentru ca doar asa poti creste ca persoana, cat si ca echipa.

Apreciem si suntem constienti de rolul si valoarea fiecaruia din echipa.

In studioul nostru nu exista o ierarhie a importantei. Nu exista conceptul ca daca X-ulescu pleaca, ne descurcam si fara. Ci fiecare isi are importanta sa de care suntem constienti si o apreciem. Ce mai, suntem ca un mecanism elvetian care face ceasul sa ticăie! Dacă o rotiță lipsește, nici ceasul nu mai functioneaza.

Ne sustinem.

Echipa, in adevaratul sens al cuvantului, este cea in care exista sustinere si incredere. Avem incredere sa ne spunem dificultatile prin care trecem si muncim impreuna pentru a le rezolva.

Nu exista orgolii prostesti.

Iti spuneam la inceputul articolului ca relatia intr-o echipa e nevoie sa fie pusa intre prietenie si colegialitate. Adica sa existe caracteristici din fiecare. Foarte multi oameni fac greseala ca atunci cand au un conflict la locul de munca, sa rupa si relatia de prietenie sau invers. Pentru a nu face si tu aceasta greseala, e nevoie sa faci distinctie intre ele si sa nu iei totul personal. Intr-o echipa puternica, rolul conflictelor este de a imbunatati si nu de a sabota. Iar asta trebuie sa o intelegi foarte bine.

Prezenta unui lider.

Liderul este cel care da tonul in tot. E MC-ul care mixeaza muzica pe care echipa danseaza. In videochat, de exemplu, liderul este managerul. Daca managerul nu este un bun lider, nici modelul, echipa ori studioul de videochat nu obtine performanta.

Fara pic de modestie iti spunem ca ne mandrim cu doamnisoara noastra manager care este un lider cum rarerori ti-e dat sa vezi. O sursa de inspiratie cu a carei energie te molipsesti instant!

Daca vrei sa si tu sa iti atingi obiectivele financiare alaturi de o echipa inchegata, te asteptam in familia Go M.A.D. Studio. Completeaza acest formular de angajari videochat Galati sau suna-ne la numarul 0741 545 555 si programeaza un interviu.

No Comments

Post A Comment

× Cum pot sa te ajut?