3 Obstacole care iti LIMITEAZA adevaratul Potential

3 Obstacole care iti LIMITEAZA adevaratul Potential

3 Obstacole care iti LIMITEAZA adevaratul Potential

Cu totii visam cu ochii deschisi la succes. Succes personal, succes financiar – succes, succes, succes! Si multi dintre noi ramanem doar la a visa. Pentru ca amanam. Nu neaparat pentru ca ne este lene, ci pentru ca dam de niste obstacole sau limite pe care musai nu trebuie sa le sarim sau incalcam. De ce? Mai mult de frica. De „ce va zice cutarica daca fac aia?” „Dar daca dau gres?” ori „Daca nu mi se potriveste?” – stiu, iti suna foarte cunoscut.

Fetele de la Go MAD Studio au identificat cele mai comune 3 obstacole care le-au limitat in trecut in a-si explora adevaratul potential. Iar acum ca au trecut peste (yes, au succes financiar si personal pentru ca atunci cand lucrezi in cel mai profesionist studio de videochat din Galati, esti sustinuta si ajutata sa iti indeplinesti obiectivele), s-au gandit ca ar fi bine pentru tine sa ti le indice si sa iti arate si rezolvarea.

  1. Respingerea

Atunci cand esti respinsa, tinzi sa crezi ca nu esti indeajuns de buna si incepi sa te critici destul de tare.

Fie ca nu ai luat un interviu sau pur si simplu ai fost criticata de cineva, nu o lua personala. Ci cauta sa vezi de ce s-a intamplat asta. Or fi avand dreptate oamenii aia sau doar te-au prins nepregatita?

Ca sa primesti critica in mod constructiv, e nevoie sa te cunosti pe tine. Uite, am scris un articol cu 29 de intrebari care te vor ajuta sa te cunosti mai bine si sa stii ce vrei de la viata. Citeste-l!

 

  1. Frica

Frica tine oamenii pe loc. In orice domeniu te-ai gandi. Fie te tine intr-o relatie toxica, fie te opreste din a avea succesul financiar mult dorit. Multe dintre fetele care lucreaza in videochat au avut frica asta de ce se ascunde dupa. Iar acum, daca ar da timpul inapoi, ar trece mai repede peste.

Frica vine mai mult din teama de necunoscut, dar si din experientele anterioare – mai ales cand vine vorba de prejudecati. Dar retine un lucru, ce nu te omoara, te face mai puternica – doar asa vei trece peste frica. Hai, curaj!

 

  1. Incapacitatea

Uneori, stim ca nu avem capacitatea sa facem ceva, iar alteori am incercat, am esuat si am renuntat in a mai incerca.

De exemplu, daca nu ai schiat niciodata si te duci pe partie si iti pui claparii, sa te dai pe schiuri ca un profesionist pare destul de nerealist. In schimb, ce e realist este ca poti merge pe o partie de incepatori si sa iei cursuri. La fel este cu orice lucru nou in viata, e nevoie sa faci pasi mici pentru a invata sa faci ceva super-profi! Nu te astepta sa iti iasa din prima, ci fii perseverenta orice s-ar intampla!

In final, inca un sfat pentru tine: iesi din zona de confort. Zona de confort te tine pe loc si nu te duce catre succes! Ca sa ai confortul dorit, e nevoie ca mai intai sa depui efort. Niciodata n-o sa fie invers. Chiar si in videochat. Ne bucuram de succesul financiar pe care il avem, dar am fost perseverente in munca noastra atat ca echipa, cat si individual!

Daca ai nevoie de sprijin sa iesi din zona de confort, echipa Go M.A.D. Studio Galati este gata sa te sustina. Investim atat in dezvoltarea ta personala, cat si in training. Te asteapta 4 traineri cu o experienta de peste 10 ani in domeniul videochat.

Suna-ne la numarul 0741 545 555 sau acceseaza pagina de angajari videochat Galati, de aici.

Pe curand!

No Comments

Post A Comment

×

Bună!

Poți da click pe nume pentru a vorbi direct pe WhatsApp sau trimte un e-mail la office@gomad.ro

× How can I help you?