Esti curioasa? Uite de ce este bine sa fii!

curiozitate, videochat, curioasa

Esti curioasa? Uite de ce este bine sa fii!

Curiozitatea o fi ucis pisica, dar pe om il ajuta sa supravietuiasca.

Curiozitatea este o calitate a oamenilor inteligenti. Niciun mare inventator al lumii nu a ajuns sa inoveze fara a fi manat de curiozitatea.

Iti vom spune in urmatoarele randuri cu ce te ajuta curiozitatea.

Daca nu esti curioasa din fire, stai linistita. E bine ca ai fost curioasa sa deschizi acest articol. Iti vom spune la final si cateva sfaturi care te vor ajuta sa iti dezvolti curiozitatea.

  1. Iti face mintea activa in loc sa fie pasiva

Oamenii curiosi pun mereu intrebari si cauta raspunsuri in mintea lor. Mintea lor este intotdeauna activa. Deoarece mintea este ca un muschi care devine mai puternic prin exercitiu continuu, exercitiul mental cauzat de curiozitate iti face mintea din ce in ce mai puternica.

  1. Iti face mintea sa observe noile idei

Cand esti curioasa de ceva, mintea ta se asteapta si anticipeaza ideile noi legate de acel lucru. Cand ideile vor veni, ele vor fi recunoscute. Fara curiozitate, ideile pot trece chiar prin fata ta si totusi nu le vezi deoarece mintea ta nu este pregatita sa le recunoasca. Gandeste-te doar, cate idei grozave s-ar fi putut pierde din cauza lipsei de curiozitate?

  1. Iti deschide noi lumi si posibilitati

Fiind curioasa vei putea vedea noi lumi si posibilitati care in mod normal nu sunt vizibile. Ele sunt ascunse in spatele suprafetei vietii normale si este nevoie de o minte curioasa sa priveasca sub acest invelis si sa descopere aceste lumi si posibilitati noi. Ce crezi, sa lucrezi ca model videochat este o curiozitate sau o chestie normala? Scrie-ne in comentarii!

  1. Aduce emotie in viata ta

Viata curiosilor este departe de a fi plictisitoare. Nu este nici plictisitoare, nici o rutina. Intotdeauna exista lucruri noi care le atrag atentia – exista intotdeauna „jucarii” noi cu care sa se joace. In loc sa se plictiseasca, curiosii au o viata aventuroasa.

Acum, stiind importanta curiozitatii, iata si sfaturile promise pentru a o dezvolta:

  1. Tine-ti mintea deschisa. Deschisa spre invatare, spre experimentarea unor situatii noi.
  2. Nu lua lucrurile asa cum sunt. Nu lua totul de bun sau de rau. Sapă mai adanc de atat!
  3. Pune-ti intrebari constant. Ce, de ce, cand, cine, unde si cum sunt cei mai buni prieteni ai curiosilor.
  4. Nu eticheta ceva ca fiind plictisitor. Ori de cate ori etichetezi ceva drept plictisitor, inchizi inca o usa a posibilitatilor.
  5. Citeste din domenii diferite. Nu doar Facebook ori chestii fashion. Ia si un pic de psihologie, un pic de dezvoltare personala sau un pic de beletristica!

Acum, la final, trebuie sa iti spunem ca barfa n-are de-a face cu a fi o persoana curioasa. Ci mai degraba cu o persoana care n-are viata personala.

In schimb, daca esti curioasa sa vezi cum e sa lucrezi in echipa Go M.A.D. Studio Galati, suna-ne la numarul 0741 545 555 sau acceseaza link-ul de aici, completeaza formularul de angajari videochat Galati si programeaza o intalnire care iti va raspunde multor intrebari legate de videochat.

No Comments

Post A Comment

×

Bună!

Poți da click pe nume pentru a vorbi direct pe WhatsApp sau trimte un e-mail la office@gomad.ro

× How can I help you?