beautiful young woman near sea

5 greșeli pe care ești predispusă să le faci 

Modelele la început de drum sunt predispuse să greșească chiar dinainte de a se putea bucura de succes pe care-l aduce munca-n domeniul videochat-ului. Poate că te întrebi cum, poate că pe parcursul lecturării acestui articol îți vei aminti cum ai căzut și tu, la un moment dat, în capcana dezinformării. Ne propunem să luminăm drumul pe care urmează să-l parcurgi. 

  1. Verfici, cu ajutorul mai multor surse, veridicitatea studio-ului: este prima și cea mai susceptibilă greșeală a modelelor începătoare. Reclamele sunt întotdeauna promițătoare, studio-urile vociferează cât în lună și-n stele despre beneficii, despre programe speciale pe care le pun la dispoziție, despre sume astronomice. Dar dincolo de aceste avantaje care sunt scoase mereu la înaintare, calitatea studio-ului este pusă la îndoială de lipsa certificării. Orice studio care își respectă staff-ul și modelele va avea ca și prioritate obținerea unei certificări – actul care atestă că funcționează la cele mai înalte standarde posibile. Caută informații, întreabă! Dacă nu ești convinsă din prima, sapă mai adânc după informații!
  2. Informează-te despre existența penalităților, dar și a comisioanelor: mulți le au, prea puțini le menționează. Deși nu este cazul studio-ului nostru (GO M.A.D.), experiența cu modelele venite din alte părți ne arată că adevărul nu este întotdeauna scos la iveală, cu prima ocazie. Așadar, se penalizează orele insuficiente muncite, lipsa atingerii unui target, învoirea pe motive personale. Întreabă despre ele, iar dacă există, reorientează-te rapid! Despre comisioane, ele trebuie să fie transparente, să ți se comunice din prima și să nu existe modificări neanunțate, pe parcurs.
  3. Citește cu atenție obligațiile contractuale: maldărul de foi pe care-l primești la semnat ascunde obligații pe care, din fugă, ajungi să le ignori. Apoi te trezești că ți-ai dat acordul asupra unor lucruri pe care nu ești confortabilă să le faci. Deși pare greu, lecturarea cu atenție a clauzelor contractului îți va aduce certitudinea de care tu ai nevoie ca să lucrezi în siguranță.
  4. Identifică modele care au colaborat anterior cu studio-ul respectiv: cele mai sincere review-uri sunt cele ale oamenilor care au trecut pe acolo și deci, cunosc mersul lucrurilor. Dacă ai în cercul tău de prieteni modele care au colaborat cu un anumit studio, cere feedback-ul personal și consideră-l drept o bună referință.
  5. Consultă forum-urile: multe sunt locurile în care modelele își spun oful, relatând experiențele trăite cu studio-urile de videochat. Indiferent că sunt păreri asumate cu nume și prenume sau sub forma anonimatului, toate ascund o sămânță de adevăr. Nu te da înlături din a pune întrebări, a cerceta și a primi cu mintea deschisă păreri diferite de ale tale. 

Acestea fiind spuse, fii întotdeauna precaută! Nu doar aici, ci-n toate domeniile vieții tale, fiindcă nu o să ai nimic de pierdut, ba chiar din contră, doar de câștigat! 

GO M.A.D. Studio se supune unei politici transparente în ceea ce privește comisioanele și modalitatea de lucru. Dacă-ți dorești să afli mai multe informații despre cine suntem și cum funcționăm, te invităm să ne contactezi pentru un interviu! Nu te costă și nici nu-ți creează vreo obligație!

WhatsApp: 0741 545 555