fbpx

7 Intrebari pe care sa ti le pui INAINTE de a incepe un job NOU

job, videochat, loc de munca, galati

7 Intrebari pe care sa ti le pui INAINTE de a incepe un job NOU

Asadar, esti in cautarea unui loc de munca! Poate ca esti coplesita de vechea ta slujba si vrei o cariera noua sau ti-ai terminat studiile si nu stii de unde sa incepi. Ai facut foarte bine ca ai deschis acest articol, deoarece suntem aici pentru a te ajuta sa gasesti solutia la problemele tale legate de job.

Pune-ti aceste intrebari si vei descoperi care este drumul pe care trebuie sa il apuci:

  1. Ce vreau de la cariera mea?

Aceasta ar trebui sa fie una dintre primele intrebari pe care trebuie sa le pui in momentul in care incepi cautarea unui loc de munca. Ce vrei de la cariera ta si cum intentionezi sa lucrezi pentru asta? Daca iti cunosti obiectivele, atunci iti va fi foarte usor sa iti oferi raspunsul. Daca nu, acum e momentul sa le stabilesti.

  1. Ce abilitati am?

Noteaza-ti toate calitatile si abiliatile pe care le detii si coreleaza-le cu un domeniu in care poti lucra.

  1. . Ce mediu de lucru mi se potriveste cel mai bine?

Daca te simti bine intr-un mediu calm, ti s-ar potrivi mai bine sa lucrezi intr-o companie cu mai putini angajati. Daca esti mai eficienta intr-un mediu cu ritm rapid, aplica la o companie care te provoaca sa dai mai mult si care doreste un nivel ridicat de productivitate.

  1. Aceasta slujba este mai buna fata de ceea ce nu-mi place la locul de munca actual?

Probabil stii exact de ce vrei sa pleci, dar ceea ce trebuie sa stii inainte de interviu este cum speri ca acest loc de munca va rezolva aceste probleme.

  1. Voi invata ceva valoros in noul job?

Fiecare nou loc de munca este o oportunitate de invatare. Indiferent daca speri sa-ti dezvolti noi abilitati sau daca vrei sa te specializezi mai departe pe acelasi domeniu, cauta un loc de munca ce  iti ofera expunerea de care ai nevoie.

  1. Care este salariul pe care mi-l doresc?

Suntem in Romania, deci nu poti avea asteptari de mii de euro, decat daca vii in echipa noastra. 😉 Dar chiar daca nu vrei sa lucrezi in videochat, ce te sfatuim noi este sa nu accepti prima oferta pe care o primesti, caci un salariu mic iti poate aduce mai mari batai de cap decat daca esti fara job.

  1. Despre ce subiect legat de o anumita industrie as putea vorbi pagini intregi?

Intrebarea asta este cireasa de pe tort. Daca poti duce o conversatie mai mult decat simpla despre un anumit subiect si, mai ales, acest subiect te pasioneaza, go for it!

Daca iti doresti o cariera in care sa te dezvolti personal si profesional, iti place sa socializezi si sa lucrezi intr-un mediu de lucru echilibrat, iar salariul sa fie cu mult peste media tarii, te asteptam in famila Go M.A.D! Suna-ne la 0741 545 555 sau acceseaza pagina de angajari videochat Galati de aici si programeaza un interviu.

 

Succes!

No Comments

Post A Comment

Buna, sunt Andra! Vrei mai multe informatii?

× Cum pot sa te ajut?