Angajare videochat GALAȚI

Make A Difference Logo Transparent
Cariera la Go M.A.D.

Sprijinim în mod continuu eforturile modelelor de a-și forma o carieră de succes în domeniul livechat-ului

Un mediu securizant, susținut prin acordarea suportului moral și a impulsionării în plan financiar, este cel care ne definește perfect scopul.

Echipa noastră își focusează atenția asupra calităților modelelor, personalitatea fiecăreia comprimând o constelație unică de trăsături pe care am învățat să le punem corect în valoare. Subliniem de fiecare dată elementele de unicitate și originalitate, încurajându-le să simtă, să gândească și acționeze în consecință, acesta fiind aspectul care diferențiază.

Ne mobilizăm și direcționăm întreg efortul fizic, intelectual și emoțional pentru a ne atinge scopurile propuse și a ne menține în top-ul modelelor de succes!

Aplică acum pentru un interviu!
Acum este momentul tău!

Experiența Go M.A.D.

Ne concentrăm pe nevoile tale, iar împreună atingem performanța!

Atmosfera de la studio este exact ca în familie – caldă, primitoare, securizantă. Vrem să te simți în largul tău, de aceea am luat toate măsurile necesare pentru a-ți spori confortul!

Te susținem moral atunci când ai nevoie, înțelegem și nu te judecăm pentru zilele mai puțin productive pe care ai putea să le ai. Ne organizăm în așa fel încât să te simți mulțumită – training-urile sunt adaptate perfect personalității și potențialului tău, sfaturile utile pe care le primești în cadrul sesiunilor de coaching contribuie la dezvoltarea experienței ca model, precum și la adaptarea strategiilor prin care să-ți fidelizezi membrii, maximizând câștigurile.

Dacă partea monetară îți pune probleme, trebuie să știi că oferim atât consultanță financiară cât și împrumuturi considerabile pentru a te redresa! Ulterior, vei învăța că limitele nu există decât la nivel mental, iar nimic din ce ți-ai putea propune înspre realizare nu e imposibil!

Iar ca experiența GO M.A.D. să fie completă, asigurăm buna comunicare și completa integrare în echipa noastră. Pauzele sunt prilej de divertisment și de povești, timp în care ne cunoaștem dincolo de colegialitatea trivială.

Încă nu te-ai convins că locul tău este printre noi? Te invităm la o discuție!

Aplică pentru un interviu