Angajare videochat GALAȚI

Cariera la Go M.A.D.

GO M.A.D. are filosofia unui centru de excelență în livechat.

Am înțeles că fiecare om are nevoie de o susținere morală pentru a face față stresului cotidian și, împreună, am creat un mediu sănătos în care modelele GO M.A.D. să crească, să se dezvolte, să zâmbească și să se simtă ca într-o familie.

Realizăm importanța siguranței! De aceea am luat toate măsurile necesare pentru ca această nevoie de bază, securitatea, să fie pe deplin satisfăcută.

Vei lucra într-un studio a cărui activitate a fost certificată de LiveJasmin – cel mai mare și prestigios portal de livechat la nivel mondial.

Don't overthink, let's do it! Check our

Experiența Go M.A.D.

Se concentrează în jurul ideii că oamenii sunt cea mai valoroasă resursă a unei companii.

Prin parteneriatul nostru cu LiveJasmin vei putea deveni model certificat, această certificare oferindu-ți un exclusive model badge prin care LiveJasmin te plasează în partea de sus a listei lor de priorități.

Vei fi promovată prin tehnologie de targetare de ultimă generație, controlată, iar astfel vei putea să îți crești câștigurile.

Vei beneficia de cel mai înalt nivel de confidențialitate. Atât noi cât și partenerii noștri, LiveJasmin, am investit în programe de securitate cibernetică, securizate cu protocoale de criptare de ultimă generație pentru ca tu să fii așa cum îți dorești, în siguranță.

Ceea ce se întâmplă la GO M.A.D., rămâne la GO M.A.D.

APLICĂ ACUM!