go mad studi galati

Avantajele de a lucra alături de noi!

Pentru a reuși să-ți formezi o carieră de succes în lumea videochat-ului, trebuie să urmezi doar câteva reguli simple: 

  1. Să fii suficient de serioasă – asemenea oricărui alt job, munca în domeniul videochat-ului presupune o disciplină personală. Trebuie să știi ce-ți dorești, să-ți pui în minte să izbutești! De restul, ne ocupăm noi! 
  2. Să fii motivată să reușești – nimic nu e realizabil dacă nu muncești suficient de mult pentru visul tău. Fie că-ți dorești o casă, o vacanță într-un loc exotic sau o mașină dintr-o gamă de lux, trebuie să înțelegi că totul este posibil dacă te mobilizezi energetic îndeajuns de bine încât activitatea ta să devină orientată înspre îndeplinirea scopului respectiv. Reglează-ți conduita, lucrează la repertoriul tău motivațional! Te învățăm noi pașii!
  3. Să comunici întotdeauna trăirile tale afective și să găsești (alături noi) instrumentul cunoașterii tale intrapersonale – am fost și vom rămâne întotdeauna adepții conștientizării nevoii de a comunica liber și deschis orice fel de impediment. Organizăm săptămânal ședințe 1 la 1 pentru a te cunoaște și a ne cunoaște mai bine, astfel încât împreună să construim un mijloc accesibil de descărcare a tensiunii nervoase pe care o acumulăm de-a lungul timpului.

Se poate și mai bine pentru că: 

  • Te învățăm cum să transmiți o atitudine pozitivă în rândul noilor membrii și cum să-i fidelizezi pe cei deja existenți. 
  • Te învățăm să-ți organizezi munca, să-ți stabilești un program optim, satisfăcător pentru familia ta sau activitățile extra în care ești implicată.
  • Te învățăm cum să-ți drămuiești veniturile deja existe și să le amplici pe viitor. 
  • Te învățăm cele mai inteligente trick-uri și oferim cele mai utile tips-uri. 
  • Îți suntem alături în întreg parcursul tău profesional, dar și personal. Cele mai frumoase relații interumane le-am legat la studio. Fetele au devenit mai întâi prietene, apoi colege!

Să începi nu e greu, îți trebuie doar un implus de curaj pe care suntem gata să ți-l furnizăm oricând! Vino să cunoști modelele, trainerii, studio-ul, avantajele unui job ca model de videochat. Garantăm că nu rămâi dezamăgită, ci mai degrabă entuziastă să semnăm cât mai rapid un contract!