BENEFICII

GO M.A.D GALAȚI

Vei lucra într-o echipă, formată din oameni care ascultă și înțeleg. formată din oameni care te ajută și te susțin.

Vei lucra într-un studio a cărui activitate a fost certificată de LiveJasmin – cel mai mare și prestigios portal de livechat la nivel mondial.

Prin parteneriatul nostru cu LiveJasmin vei putea deveni model certificat, această certificare oferindu-ți un exclusive model badge prin care LiveJasmin te plasează în partea de sus a listei lor de priorități.

Vei fi promovată prin tehnologie de targetare de ultimă generație, controlată, iar astfel vei putea să îți crești câștigurile.

Căutăm atitudine și învățăm aptitudine​

Vei avea parte de un program de formare continuă atât în România cât și în Europa.

Realizăm importanța siguranței!

Așa cum știi deja, pentru noi este important să te simți în siguranță. De aceea am format un staff doar din persoane de sex feminin, cu experiență în domeniu. Profesionistele noastre au fost la rândul lor în postura de model iar mai apoi, prin formare, au ajuns la momentul în care fac parte dintr-o echipă suport care te va ajuta în orice situație pe care o întâlnești.

Cash-flow-ul este o parte importantă a vieții cotidiene.

De aceea, GO M.A.D. asigură plata în maximum 6 zile de la terminarea sesiunii de lucru. Aplicăm acest șablon pentru toate modelele noastre, indiferent de momentul sosirii lor în familia GO M.A.D..

Vei beneficia de cel mai înalt nivel de confidențialitate. Atât noi cât și partenerii noștri, LiveJasmin, am investit în programe de securitate cibernetică, securizate cu protocoale de criptare de ultimă generație pentru ca tu să fii așa cum îți dorești, în siguranță. Ceea ce se întâmplă la GO M.A.D., rămâne la GO M.A.D..

🤗 Te așteptăm și pe tine cu mare drag la noi!