BENEFICII

GO M.A.D GALAȚI

Make A Difference Logo Transparent

Ai oportunitatea de a lucra într-o echipă perfect coezionată, formată din oameni care te înțeleg, te ajută și te sprijină la fiecare pas!

Vei lucra într-un studio a cărui activitate a fost acreditată în mod oficial de către LiveJasmin, cel mai prestigios portal de livechat la nivel mondial. Datorită certificării pe care am obținut-o, tu te poți bucura de nenumărate beneficii printre care: trafic online dedicat, vizibilitate sporită în rândul membrilor V.I.P., training-uri personalizate ținute chiar de către mentorii LiveJasmin direct la noi în studio, summit-uri anuale în cele mai frumoase orașe ale lumii la care poți participa alături de echipă, account management V.I.P. și posibilitatea de a accesa serviciul LoyalFans unde ești propriul tău creator de conținut, iar activitatea ta se transformă într-un venit pasiv.

Totodată, la GO M.A.D. by Best Studios primești un “exclusive model badge”, distincție care te plasează în pozițiile de top ale listei cu prioritate.

Tehnologia de ultimă generație pe care o punem la dispoziția ta, spre liberă accesare la studio, te ajută să-ți multiplici veniturile prin calitatea premium a conținutului video și audio.

Căutăm atitudine și formăm aptitudine!

Ai parte de un program de fomare continuă care se desfășoară atât în România cât și în alte orașe ale Europei!

Siguranța ta este primordială pentru noi!

Realizăm importanța confortului la locul de muncă, din acest motiv staff-ul nostru este format în exclusivitate doar din persoane de sex feminin. Trainerii care-ți vor fi alături pe întreg parcursul profesional sunt chiar foste modele cu experiență. Profesionistele noastre au fost, la rândul lor, în postura de model, iar apoi, absolvind un ciclu riguros de pregătire, au ajuns să facă parte dintr-o echipă suport care înțelege pe deplin toate îngrijorările și nevoile unei începătoare.

Cash-flow-ul reprezintă o parte importantă a vieții cotidiene!

Banii pe care-i câștigi îți sunt livrați în cont cu acuratețe în termen de 6 zile de la terminarea sesiunii de lucru. Nicio zi mai târziu! Ne respectăm cu exigență și profesionalism promisiunile făcute și obligațiile contractuale! Aplicăm acest șablon pentru absolut toate modelele noastre, indiferent de momentul sosirii în echipa GO M.A.D.!

Te înțelegem atunci când îți este greu! Acționăm ca o echipă atât în momentele de bucurie cât și în cele mai puțin fericite! Vrem să nu-ți lipsească nimic, drept urmare, îți oferim împrumuturi pentru a-ți clădi visele! Apoi, vei învăța cum să le dai contur!

La GO M.A.D., confidențialitatea ta este în siguranță! Atât noi, cât și partenerii LiveJasmin am investit sume considerabile în programe de securitate cibernetică, astfel încât datele tale personale să se supună unor protocoale de criptare de ultimă generație, iar tu să rămâi în siguranță, așa cum îți dorești! Ceea ce se întâmplă la studio, rămâne în studio!

🤗 Așteptăm cu mult entuziasm să te cunoaștem! Echipa GO M.A.D. te întâmpină cu brațele deschise! Programează acum un interviu!