Secretary Gifts Spring Day Gifts Hamper World 1138x450 1

Cadourile de primăvară 

La GO M.A.D. by Best Studios, modelele nu așteaptă primăvara ca să celebreze feminitatea și dragostea pe care și-o poartă față de ele însăși. Valentine’s Day e prilej bun de a te răsfăța singură, într-un context boem, înconjurată de mâncarea favorită și o sticlă bună de șampanie. Iar de 8 martie, nu aștepta să primești flori, cumpără-ți cel mai frumos buchet pe care-l vezi expus și dăruiește-ți-l. Crede-mă, meriți! 

Tu știi cel mai bine ce ți se potrivește! 

Când vine vorba despre cadouri, cel mai frumos dar ți-l poți face singură. Cum așa? Păi, tu cunoști ce-ți aduce bucurie. Unele se mulțumesc doar cu o floare, în timp ce pentru altele, sărbătorile tematice sunt o ocazie perfectă pentru a celebra eforturile personale. Un job în videochat nu te scutește din a primi cadouri, însă de multe ori acestea vin sub formă de bani (token-uri), din partea membrilor cărora le-ai fost pe plac. Așadar, nimeni nu trebuie să-și mai bată capul cu preferințe și emoții, cu dezbaterea gusturilor și ideile diametral opuse cu privire la felul în care ar trebui să se alcătuiască un cadou. 

Ceea ce trebuie să ții minte totuși este că, dacă-ți dorești să primești, trebuie și să dăruiești, la rândul tău! 

Fizic, nu trebuie să bagi mâna-n buzunar pentru a-i mulți pe alții. Ceea ce este de preferat însă, este să le dovești oamenilor care te urmăresc cu interes că, ei contează pentru tine! 

Și cum faci asta mai bine decât îndreptându-ți atenția asupra oamenilor care sunt dispuși să plătească oricât ca să-ți intre-n grații? O conversație personalizată, un “mulțumesc” sincer sau un show ieșit din rutină se numără printre preferințele publicului. 

Poți, de asemenea, să-i surprinzi cu un outfit non-conformist și sexy, ceva ce te avantajează și te aduce în lumina reflectoarelor. Sau să abordezi un make-up look atipic, unul care să-ți evidențieze trăsăturile feminine. 

Sunt atât de multe moduri prin care să te faci plăcută de către comunitatea ta din online, încât simțim că ar fi o pierdere de timp să le scriem pe toate, în loc să ți le povestim la un interviu. Sincer și onest, marca GO M.A.D. așa cum te-am obișnuit deja! Iar ca să te convingi cât de bine este la noi la studio, îți spunem că nicio sărbătoare nu trece neobservată! Colegii, trainerii, echipa toată, se mobilizează cu cadouri dulci și înflorate, cu petreceri surpriză și bonusări pe măsură, ca tu să te simți cea mai frumoasă și apreciată femeie! Meriți, asta trebuie să ții minte și să trăiești pe pielea ta experiența GO M.A.D.!