various different euros background

Când se fac cei mai mulți bani din videochat?

E o întrebare de pe buzele tuturor viitoarelor modele, preocupate de orele-n care se promit câștiguri fabuloase. Realitatea e nițel diferită de poveste, iar azi ne propunem să demontăm un mit: nu există zilele și orele perfecte în care câștigi bani, cheia reușitei ești chiar tu! 

Orice model debutant trebuie să treacă prin niște filtre pentru a atinge performanța și implicit a accesa o nișă de membrii care sunt dispuși să cheltuie mult interacționând cu ele. Filtrele despre care vorbim sunt de fapt niște algoritmi, iar la baza lor stau consecvența și implicarea activă. 

A fii consecventă nu înseamnă să-ți petreci tot timpul online, zi lumină, căci nu doar despre a face act de prezență este vorba, ci mai degrabă despre ce anume faci atunci când te loghezi. 

Desigur că și orele contează, însă într-o măsură mai mică. Ele te ajută cu expunerea, te familiarizează cu mediul, cu tipologiile de membrii și cu așteptările lor în raport cu tine. Ceea ce este cu adevărat important însă, este nivelul implicării tale active. 

Un model implicat va căuta întotdeauna să se reinventeze, să-și perfecționeze arta conversațională, nivelul de fluență al limbii, dicția, imaginea. Alături de trainerii de la GO M.A.D. Studio, pun bazele unui plan de succes care să îmbine perfect calitățile personale cu expectanțele job-ului în sine. 

Orice început este greu, dar nu imposibil, iar asta trebuie să fie premisa cu care pleci la drum. Există modele care înregistrează câștiguri mari de abia după câteva luni, dar tot la fel există și excepții. 

Unul dintre modelele GO M.A.D. Studio a reușit performanța de a încasa 40.000$ în prima lună! Lipsită de experință, doar cu un fler de invidiat și multă dorință de a crește. 

Cum a reușit? Ei bine, punând în practică toate sfaturile achiziționate ca urmare a sesiunilor de training, ținând cont de sugestiile mentorilor și de sfaturile colegelor. Prin implicare și consecvență! 

Pe de altă parte, ca să lămurim problematica orelor și a zilelor de muncă, GO M.A.D. recomandă modelelor începătoare să lucreze 4 zile/săptămână, după programul și tura care le avantajează. Indiferent că sunt studente, iar ziua și-o rezervă pentru învățat sau mămici full-time care prioritizează familia pe timp de zi, există loc, timp și bani pentru fiecare! 

În videochat funcționează orice ți se potrivește și știi să valorifici! Te invităm la un interviu ca să ne cunoști și ca să te convingi că studio-ul este locul potrivit pentru tine, dacă vrei să crești! 

WhatsApp: 0741 545 555