fbpx

Videochatul nu este sexual, ci este actorie!

locuri de munca videochat

Videochatul nu este sexual, ci este actorie!

Cele mai multe fete care nu fac videochat, si care doar au auzit de acest job, au prejudecati si judeca aceasta meserie ca fiind „altfel”.

In realitate, Videochatul este actorie! Totul este virtual, nimeni nu atinge pe nimeni. Este ca si cum tu platesti bilet la cinema sau la platesti un serial sa-l vezi acasa. La fel este si aici, unde un om doreste, ca si tine de la film, o stare.

Aceasta stare este furnizata de modelul de videochat.

Starea poate sa fie de orice natura agreeaza ei amandoi.

Pentru ca amandoi sunt majori si au discernamant, ca si in relatiile fata in fata, oamenii fac ce vor, e treaba lor – dar retine totul este virtual, ca un joc pe calculator.

Actoria in videochat nu este usoara, ea este determinata de model, la cerinta barbatului care viziteaza camera ei virtuala.

Barbatii care doresc experienta videochatului cauta, ca si tine, anumite stari de la alti oameni. Tu le obtii din cand in cand de la cei din jur, ei obtin cand vor, pentru ca intra in mediul virtual.

Aceasta cautare de stari include multe atitudini, iar toate ajuta pe el si pe ea sa se cunoasca mai bine, sa stie ce fel de barbat / femeie vor pentru relatia lor, in viitor.

E ca si cum ei testeaza piata de relatii, si invata prin multe experiente, comportamente, comunicare, fantezii, povesti, emotii, ce vor cauta in viitor.

 

Actoria in videochat se invata, ca actorii pentru film / teatru. Ea cuprinde jocuri care il fac pe model sa invete sa ofere emotii / stari, celor care ii viziteaza camera.

 

Actoria tine de poveste. Actorii spun povesti. Si o spun in asa fel incat ceilalti o cred.

Cand te duci si il vezi pe Tom Cruise, in realitate stii ca este o poveste, dar accepti starea si te lasi purtat, pentru ca iti place cum te simti.

Din aceste motive, videochatul este actorie care se invata.

No Comments

Post A Comment

Buna, sunt Andra! Vrei mai multe informatii?

× Cum pot sa te ajut?