fbpx

Care-i treaba cu dezamagirile?

dezamagirile, asumare, videochat, model videochat, angajri videochat Galati

Care-i treaba cu dezamagirile?

Sunt sigura ca ai trait dezamagiri pana acum. Incepand de la ceva superficial, precum o comanda lansata in online si in care ai primit un produs care nu era cum te asteptai, pana la chestii mai puternice precum situatiile de la job, ori si mai puternice si mai profunde precum dezamagirile in dragoste sau relatiile in care te-ai implicat cu totul.

Trebuie sa iti spun ca m-am documentat un pic despre acest subiect inainte de a-mi aseza gandurile pe pagina alba a documentului Word, dar nu m-a multumit ce am aflat (nope, n-am fost dezamagita, vei afla si de ce 😉), asa ca m-am decis sa iti vorbesc din propria experienta si sa iti spun care-i treaba cu dezamagirile intr-un mod mai personal.

Daca te gandesti care experienta, ei bine, poate la 26 de ani n-oi fi eu Mama Omida, care sa aiba toate raspunsurile, dar mereu am incercat sa trag o invatatura din ceea ce am primit si am experimentat, astfel incat ma simt capabila si apta sa iti vorbesc acum. Si sunt sigura ca nici tu n-ai fost ferita in viata de dezamagiri, asa ca hai sa intram in subiect.

Treaba cu dezamagirile sta in felul urmator: daca n-ai asteptari, nu ai dezamagiri. Corect? Corect! Te gandesti totusi, „Da-o-ncolo de treaba, asta-i tot?!” Nope, abia acum incepe taraboiul, actually.

Stiu, „e normal sa ai asteptari”, imi vei spune. Asta iti confera siguranta. Cu totii avem nevoie de siguranta si traim cu gandul sigurantei in mod inconstient. Cum? Gandeste-te numai la faptul ca iti pui ceasul sa sune reflcta faptul ca ai asteptarea sau siguranta ca te vei trezi maine.

Dar zic sa nu o dam in paranoia acum si sa credem ca totul e relativ. Ci, mai degraba, sa o dam in asumare, caci renuntarea la asteptari vine cand iti asumi. Asumarea este ca o pregatire pentru orice.

Iti asumi ca ai luat decizia aia si ca poti sa gresesti. Iti asumi faptul ca oferi tot ce-i mai bun din tine si ca poti fi abandonata sau respinsa la un moment dat. Iti asumi sa oferi si sa nu primesti inapoi. Incearca sa iti schimbi mentalitatea si sa constientizezi ca nu-i poti oferi nimanui – nici la job, nici relatiei tale – mai mult decat iti doresti. Peste vointa ta.

Asadar, cam asta-i treaba cu dezamagirile. Pe cat de simplu suna, pe atat de complicat este. Dar merita incercat.

Nu-ti va iesi tot timpul. Sa nu care cumva sa crezi ca eu, acum, sunt ferita de dezamagiri. Nici gand! Ma mai lovesc din cand in cand, dar suferinta provocata nu e chiar atat de mare. Si, hey, what doesn’t kill you, makes you stronger!

Si ca s-o inchei ca la carte, e nevoie sa iti mai spun ca asumarea asta te ajuta si pe partea de incredere de sine. Odata ce creste asumarea, incepe si increderea de sine sa ia avant.

Tu ai tehnicile tale de a face fata dezamagirilor?

Daca da, abia astept sa aflu raspunsul tau! Scrie-mi in comentarii!

Poate-ti pare ca din topor daca te invit si la un interviu, insa job-ul de model de videochat este pentru o femeie nu inconstienta, nicidecum proasta ori needucata, cum zice gura lumii, ci pentru o femeie responsabila, care isi ofera libertatea de a fi ea, cum vrea ea si si-o asuma. Pentru ca acest stil de viata inseamna libertate, creativitate si cunoastere de sine, zic ca e un inceput bun pentru asumare, nu crezi? Suna la numarul 0741 545 555 sau acceseaza pagina de angajari videochat Galati, de aici.

No Comments

Post A Comment

Buna, sunt Andra! Vrei mai multe informatii?

× Cum pot sa te ajut?