fbpx

Go make a difference

CÂȘTIGURI VIDEOCHAT

modele videochat
Câștigurile substanțiale sunt ceea ce fac studioul Go M.A.D. atât de atractiv. Da, castigurile sunt chiar mai mari decât ți-ai imagina și sunt clasate in functie de randamentul in mediul virtual, intre 1000-5000 $ pe luna. Odată ce hotărăști salariul ideal pentru tine, ne spui iar noi iti facem un pachet de servicii pe care il vei urma si incasarile vor creste cu mult peste aceste sume.
castiguri videochat
Da, câștigurile sunt scopul pentru care lucrezi. Deși cele mai multe studiouri îți promit că vei face între suma X și Y, noi nu o vom face. Însă îți putem garanta că munca serioasă și perseverența îți vor aduce câștigurile pe care ți le dorești sau chiar mai mult.  
castiguri videochat
 În general, câștigurile sunt ghidate de obiectivele tale. În funcție de acestea, vom face un plan de lucru personalizat care te va ajuta să strângi cât mai repede banii doriți.  

 In cadrul unui job videochat procentele de până la 65% te vor motiva să ajungi în top!  

Go M.A.D. organizează concursuri săptămânale și lunare ale căror premii constă în bani, vouchere și călătorii. Acestea te vor păstra mereu motivată și nu te vor lasă să te abați de la SCOPUL TĂU! 
castiguri videochat
Premiem fidelitatea! Fiecare an petrecut alături de noi îți va aduce procente în plus și vacanțe în destinații alese de tine! 
castiguri videochat
La GO M.A.D. munca ta este premiată zilnic prin bonusuri de tură și bilunar prin bonusurile pentru atingerea targetelor stabilite.  
castiguri videochat
Te încurajăm să vii cu o prietenă, oferindu-ți un bonus de recomandare dacă sunt îndeplinite câteva condiții simple.  
modele videochat

APLICA ACUM


modele videochat

Buna, sunt Andra! Vrei mai multe informatii?

× Cum pot sa te ajut?