attractive laughing freelancer woman posing with cup coffee her workplace chinese student blue shirt works with document campus with blonde friend glasses

Cât de sigură este o carieră în videochat?

Este o întrebare cu care ne confruntăm des, în timpul interviurilor. Răspunsul nostru rămâne întotdeauna categoric, “DA”! Poți să fii oricât de liberă dorești pe internet, iar ăsta rămână micul nostru secret! 

Multe studente și tinere care ne trec pragul sunt preocupate de acest aspect: “Oare ce va spune lumea dacă se află?”, le explicăm calm că atâta timp cât doresc să-ți țină job-ul confindențial, avem grijă de asta!

 

După cum bine știți deja, un model interacționează cu oameni din toate părțile lumii. O varietate de culturi și mentalități care le ajută să se dezvolte atât profesional cât și personal. Însă, întreg procesul este atent mediat de către echipa noastră! Videochat-ul devine un domeniu sigur în care să-ți desfășori activitatea atunci când în spatele tău stă o armată de oameni pregătiți temeinic! Atât noi cât și colaboratorii de la LiveJasmin am investit sume grandioase în programe de securitate cibernetică, menite să-ți protejeze datele personale utilizând protocoale criptate. Astfel, nimeni nu va știi nimic despre activitatea pe care o desfășori în fața ecranului! Iar tu te bucuri de toate beneficiile pe care această meserie le poate aduce, în intimitatea ta! 

 

România este exclusă de pe listă 

Nu vei interacționa cu români. Excludem țara noastră de pe lista canalelor pe care vei activa! Deci nu va fi necesar să te îngrijorezi cu privire la acest aspect! Rămâi relaxată și detașează-te de toate aceste griji! Ne ocupăm noi de restul!

Iar dacă-ți dorești să te convingi că totul este complet acurat, te invităm la o discuție prietenoasă în cadrul unui interviu reconfortant!