young business woman pointing finger side isolated grey wall

Ce să NU accepți din partea unui studio cu care colaborezi? 

E un subiect prea puțin discutat, cu o relevanță suficient de mare încât să te motiveze să rămâi mereu informată.

Modelele sunt cartea de vizită a oricărui studio, iar tratamentul care li se aplică construiește premisele calității și integrității serviciilor acestora. 

Limitele tale sunt foarte importante, iar a refuza anumite solicitări nu înseamnă decât că porți un deosebit respect față de propria ta persoană! Ca să aprofundăm această noțiune, aducem în vedere câteva lucruri care trebuie să-ți dea de gândit înainte de a semna un contract sau a lua decizia de a schimba termenii colaborării: 

  1. Nu accepta să te supui presiunii de a face lucruri care sunt inconfortabile pentru tine: cine spune că este necesar să îndeplinești anumite cerințe sexuale sau să onorezi fetish-uri pentru a câștiga mulți bani, minte! Cheia succesului nu constă în ceea ce faci, ci felul în care o faci, iar dacă ești suficient de pricepută, dacă ai parte de o formare adecvată prin training-uri, dacă ții cont de sfaturile primite de la colege și superiori, poți câștiga bani chiar și fără să te dezbraci. Doar prin artă conversațională și seducție!
  2. Nu accepta să ți se vorbească urât la un interviu: parcursul tău în inima studio-ului va fi exact așa cum ești întâmpinată la o primă discuție! Dacă ai parte de remarci negative, de critici inutile, de ironii și tot felul de tratament inadecvate, renunță până când nu va fi prea târziu! Meriți respectul celor cu care urmează să bați palma!
  3. Nu accepta lipsa transparenței: de multe ori, intuiția chiar funcționează, iar dacă simți că ceva nu este în regulă, cercetează în amănunt, căci este posibil să ai dreptate! Cere informații suplimentare atunci când condițiile ți se par ciudate sau lacunare, vorbește deschis despre programul de lucru, modalitatea de plată, taxe și bonusuri!
  4. Nu accepta tratamentele inechitabile: nu trebuie să muncești mai mult decât poți, iar când întâmpini o problemă, să fii pusă la colț, condamnată și marginalizată! Trebuie să beneficiezi de înțelegere, de comunicare deschisă, de blândețe!
  5. Nu accepta taxe și comisioane ascunse: solicită informații cât mai clare de la bun început cu privire la taxele și comisioanele care se percep și mai ales, pentru ce. Citește cu atenție fiecare paragraf din contractul pe care urmează să-l semnezi și asigură-te că înțelegi conținutul! Discută cu manager-ul studio-ului despre aspectele financiare înainte de a încheia o colaborare. 

Ai control total asupra deciziilor tale și singura în măsură, de altfel, să pună-n balanță ce i se potrivește și ce nu! Amintește-ți mereu care sunt valorile după care te ghidezi și asigură-te că ele vor râmâne mereu integre și respectate! 

Nu toate studio-urile sunt la fel, așa cum nici oamenii nu sunt, iar dacă ai avut parte de o experiență negativă, nu o generaliza! Caută locul în care să te simți cel mai bine, fiindcă acest lucru te va ajuta să faci față provocărilor! Noi nu credem, ci știm că la noi este foarte bine! 

Hai la un interviu, marca GO M.A.D. Studio, ca să vezi cum ar trebui să fie tratate toate modelele din industria videochat-ului! 

WhatsApp: 0741 545 555