portrait business woman working laptop

Ce trebuie să știi înainte de a începe o carieră în videochat?

  1. Sumele mari despre care se tot vorbește sunt REALE, însă ele pot fi atinse doar dacă tu ești suficient de determinată să reușești în acest domeniu. Nu este de ajuns să te loghezi pe un calculator, așteptând ca banii să curgă de la sine, vei începe prin a forma o legătură cu membrii. Nu te stresa, te învățăm noi cum!
  2. Nu este un job ușor, dacă vii în speranța că te vei îmbogăți peste noapte, îți spunem din avans că nu este așa! Ca în orice altă meserie, cariera unui model de succes se construiește, cu pași mici, dar siguri! 
  3. Performanța este rodul disciplinei! Vei învăța la noi că drumul succesului este presărat cu răbdare și trebuie în permanență alimentat de motivație! Suntem punctul tău de sprijin atunci când întâmpini neclarități!
  4. Aspectul fizic contează enorm! Imaginea ta este cea care vinde și nu este suficient să te bucuri c-ai câștigat la loteria genetică, ci trebuie să te preocupi să rămâi mereu fit. Asta se traduce printr-o alimentație sănătoasă, un program de somn decent, activități fizice recreative și timp de înfrumusețare, la salon sau la studio!
  5. Cu siguranță nu vei câștiga în prima lună atât de mult precum o face un model cu ani de experiență în spate! Dar asta nu trebuie să te demoralizeze! Poți ajunge acolo unde-ți dorești!
  6. Vrem să privești acest job cu seriozitate și maturitate! Este o meserie ce se poate practica pe termen lung, iar câștigurile tale pot fi reinvestite cu cap, într-o afacere personală, de exemplu! Nu știi cum? Îți oferim suport și consultanță, gratuit! 

Acestea fiind spuse, dacă condițiile de mai sus ți se par rezonabile și crezi că le poți îndeplini, nu mai sta pe gânduri, aplică ACUM pentru un interviu!