fbpx

Go make a difference

CINE SUNTEM?

GO M.A.D a luat naștere acum 14 ani, când industria livechatului era abia la inceput. De aceea avem cea mai bună echipă de traineri videochat, iar toate activitățile noastre sunt făcute cu determinare și seriozitate.
De ce Go M.A.D.? Deși apreciem momentele aceea de nebunie jovială, acronimul GO M.A.D. înseamnă de fapt Go Make A Difference și reprezintă motto-ul după care ne ghidăm.
Prin activitatea noastră vrem să aducem o schimbare pozitivă în viața ta. Munca în studioul nostru se desfășoară in echipă, de aceea suntem mereu deschiși propunerilor tale! Nu ai nevoie decât de 10 minute în studioul nostru și te vei convinge de calitatea noastră. După primele minute, toate vor părea smooth sailing!
MODELE VIDEOCHAT

Traineri Videochat
Echipa ta de profesionisti!

În studioul nostru vei întâlni entuziasmul, optimismul și mai ales experiența. E foarte important ca noi să te putem susține și ajuta să evoluezi, așadar colegii noștri sunt la curent cu absolut orice noutate din domeniul livechatului și nu doar.
Managerul studioului vine cu o experiență ca model și trainer de peste 13 ani. Abilitățile pe care ea le-a dobândit în tot acest timp îți vor fi de folos încă de la interviu. Te va ghida să îți descoperi și dezvolți propriul stil astfel încât să poți face bani fără compromisuri.
Echipă de traineri videochat este formată exclusiv din fete, astfel încât îți va fi mai ușor să te acomodezi cu jobul. Ele au o experiență de peste 5 ani în acest domeniu și știu exact ce presupune muncă unui model la început. Sunt prietenoase, tinere și au foarte multă răbdare! 🙂

Echipă tehnică – Oricând, oriunde! Capacități de a rezolva orice problemă pe care o poți întâmpina în materie de IT.
Hairstylist și make-up artist – Acestea îți vor fi puse la dispoziție pentru a te ajuta să arăți cât mai bine.

Ședințele foto sunt poarta ta către SUCCES. Alex, fotograful nostru, îți va propulsa imaginea de Brand la cele mai inalte standarde. Ședințele foto – video pe care le facem cu tine, sunt create cu scopul de a scurta cărarea către obiectivele tale. Din experiență, cu cât mai mult îți place să faci poze, cu atât mai rapid vei avea încasări mari. Și cu cât mai mult te distrezi făcând poze, cu atât mai mult vei ajunge la Succes.

Descopera povesti de succes

TESTIMONIALE
Modele Videochat

modele videochat

Madalina

Luciana

Elena

Buna, sunt Andra! Vrei mai multe informatii?

× Cum pot sa te ajut?