Concept GO M.A.D. Studio Galați

Concept
GO M.A.D.
Studio Galați

Concept Go M.A.D.

GO M.A.D. are filosofia unui centru de excelență în livechat.

Suntem o echipă care a lucrat împreună timp de 14 ani iar în tot acest timp am construit neîntrerupt un studio cu adevărat profesionist.

Unul dintre lucrurile care ne-au ghidat pe tot parcursul nostru și din care am învățat enorm a fost importanța rigurozității. Ea ne-a ajutat să oferim experiențe de neuitat pentru toate modelele care ne-au trecut pragul.

Îndeplinim matematic toate cerințele pentru ca anual să putem fi certificați de partenerii noștri Live Jasmin.

Acesta este de departe unul dintre lucrurile pe care ne bazăm atunci când asociem cuvântul ”calitate” cu munca noastră.

Ceea ce echipa GO M.A.D. a realizat de-a lungul timpului poate fi văzut ca o demonstrație pe care noi am realizat-o pentru însăși esența acronimului nostru GO Make A Difference.

Facem în fiecare zi diferența în industria noastră prin felul în care noi înțelegem să ne uităm spre viitor și să îmbunătățim constant buchetul de trăiri pe care oamenii care lucrează cu noi le au. Ne dorim să fii fericită.

Avem în ADN-ul nostru excelența și rigurozitatea.

Dovedim zilnic faptul că un studio de livechat poate funcționa cu precizia unui mecanism de ceas dar este la fel de viu precum sângele care pune în mișcare organismul uman.

Studiem îndeaproape psihologia umană și perfecționăm constant trainingurile echipei noastre pentru ca modelele GO M.A.D. să aibă cunoștințele actualizate. Realizăm studii inhouse periodice prin care ne adaptăm strategiile și investim în tehnologie de ultimă generație cu care echipa noastră să poată lucra.

02 Experience check out the GO M.A.D. experience