young woman wearing summer hat with index finger lips ask be quiet silence secret concept

Cum abordezi problema videochat-ului dacă ești deja într-o relație?

De-a lungul timpului ne-am confruntat des cu această întrebare. Modelele fie se aflau într-o relație, dar își doreau să activeze în domeniul videochat-ului, fie au ajuns într-o relație după ce au optat pentru acest job. 

După ce ne-am gândit, ne-am consultat, am ascultat diverse sfaturi și am pus în aplicare ce a fost de folos, am cântărit că acest articol ți-ar prinde bine dacă și tu te afli într-o situație similară. 

Astfel, cum ajungem la o convenție cu partenerul nostru atunci când activitatea noastră se desfășoară într-un domeniu (încă) destul de controversat? 

  1. Alege bine momentul în care urmează să purtați această discuție! Cel “perfect” nu există, căci fiecare relație are propriile nevoi, însă te poți asigura că mesajul pe care dorești să-l transmiți va fi verbalizat atunci când amândoi aveți timp și disponibilitate să vă angajați într-o conversație.
  2. Asigură-te că spațiul în care are loc discuția este unul liniștit și confortabil pentru amândoi! Evită spațiile aglomerate și zgomotoase, ca atenția voastră să nu fie distrasă de stimuli externi.
  3. Exprimă-ți clar punctul de vedere, dar fără să ți-l impui! Este important ca amândoi să fiți mulțumiți la finalul conversației!
  4. Stabiliți așteptările și limitele! Pentru a elimina îngrijorările și rezervele trebuie să ajungeți la un echilibru în care amândoi sunteți împăcați!
  5. Comunicați-vă deschis nevoile și dorințele, evitați să jigniți sau să acuzați atunci când ceva nu vă este pe plac!
  6. Fiți deschiși la sugestii, compromisuri și dezbateți până ajungeți la un numitor comun! Dacă nu este posibil în aceeași zi, amânați discuția pentru a nu o transforma într-un moment tensionat și reluați-o atunci când sunteți din nou relaxați!
  7. Eliminați posibilele dubii oferind asigurările necesare pentru a întări sentimentul siguranței!
  8. Dacă decideți că este potrivit pentru relația voastră să practicați videochat-ul împreună, comunicați-vă asta deschis!
  9. Indiferent de poziția pe care partenerul o adoptă, încearcă să înțelegi și perspectiva sa! Nu este necesar să fii în totalitate de acord cu ea, însă poți privi problema dintr-un unghi diferit!
  10. La nevoie, apelează la sprijinul unui terapeut pentru îndrumare sau urmați un plan de terapie de cuplu! 

În final, satisfacția din viața personală poate fi un bun predictor pentru o performanță sporită la job. Iar dacă reușești să-ți pui viața la punct cum se cuvine, ai mai înaintat o treaptă pe scara succesului! 

Totul e bine când se termină cu bine, iar noi suntem nerăbdători să auzim unde plănuiți să investiți banii câștigați din videochat