studio videochat galati

Cum decurge un interviu de angajare la GO M.A.D?

Deloc formal, îți spunem din prima! Nu e asemenea unui interviu la o corporație, unde trebuie să vii îmbrăcată la cămașă și să rămâi stingheră pe tot parcursul timpului! 

Pur și simplu ne cunoaștem, ca de la om la om. Povestim, analizăm, căutăm să luăm o decizie care să fie în favoarea ta! Și pentru că suntem atât de deschiși, poți să vii chiar și însoțită, dacă asta te face să te simți mai confortabil! Suntem încântați să te cunoaștem! 

În primă fază îți vom povesti cu ce ne ocupăm, pe ce se bazează activitatea noastră și îți vom prezenta studio-ul. Apoi, vom dezbate împreună dacă conceptul GO M.A.D. ți se potrivește și dacă experiența studio-ului nostru de videochat îți poate fi utilă în proiectarea viitorului tău.

Condițiile pe care le impunem pentru a putea începe o colaborare sunt cât se poate de simple: 

📎 Este necesar să ai minimum 18 ani împliniți și o formă validă de confirmare a identității (buletin, de obicei). 

📎 Să dispui de un aspect fizic îngrijit, să fii curată, să-ți placă să te faci frumoasă (indiferent că te machiezi acasă sau la studio, gratuit). 

 

Pentru a activa ca model de videochat în cadrul studio-ului nostru nu este necesar nici măcar să deții o diplomă de bacalaureat sau să fii absolvit studii superioare. Ceea ce te ajută cu adevărat în această activitate sunt următoarele:

Să știi puțină engleză, măcar la nivel de bază, conversațional, cât să poți să te înțelegi cu membrii și să te faci înțeleasă. Nu căutăm absolvente de Cambridge, ci persoane familiarizate câtuși de puțin cu limba. 

Să știi să utilizezi funcțiile unui calculator. Este necesar să poți să te loghezi pe site-urile partenere pe care vei activa. Nu vrem o diplomă care atestă competențe digitale, ci o viitoare colegă care știe cum să pornească, repornească un calculator și să folosească internetul.

În rest, ne dorim de la tine să fii o persoană veselă, zâmbitoare, carismatică. Să știi să te faci plăcută, să-ți dorești să înveți în fiecare zi câte ceva nou! Solicităm de asemenea și seriozitate, căci la schimb oferim respect și o deosebită considerație! 

 

Celelalte modele atât cât și noi echipa suntem încântați să facem cunoștință! Fă-ți curaj și vino la un interviu! Te poți programa printr-un mesaj pe WhatsApp sau apelând nr. de telefon: 0741 545 555

Garantăm că experiența GO M.A.D. este la superlativ!