three young beautiful smiling girls trendy summer sport clothes sexy carefree women posing positive models round sunglasses having fun hugging

Cum identifici cel mai bun studio de videochat, pentru tine? 

Este probabil cea mai comună întrebare pe care viitoarele modele și-o pun atunci când doresc să intre-n contact cu lumea online-ului. De unde știu când ceva mi se potrivește? E simplu, iar astăzi suntem alături de tine în a lua decizia potrivită! 

Asimilează informațiile care-ți sunt puse la dispoziție 

Orice studio de videochat respectabil trebuie să îndeplinească anumite criterii, să dispună de niște distincții care-l recomandă. Există premii, gale, evenimente mondiale la care participă anual studio-urile și care, încununează o muncă deloc ușoară și niște rezultate remarcabile dobândite de-a lungul timpului. 

GO M.A.D. este un studio certificat LiveJasmin, avându-i ca parteneri încă de la începuturi. Colaborarea este una de succes, iar relația apropiată ne permite să aducem în țară traineri de peste hotare care vin la pachet cele mai noi informații din industrie. Mai mult decât atât, modelele care ajung în clasamente de top sunt invitate de onoare la summit-uri internaționale la care participăm mereu. 

Încasările – criteriu important 

Un studio bun are încasări fabuloase și este constant în evoluție! Desigur că, în spatele sumelor cu multe zerouri stă o echipă bine pusă la punct care pregătește modelele pentru orice provocare ar putea să apară live. 

De fiecare dată când alegi să mergi la un interviu, întreabă persoana cu care porți un dialog care sunt cele mai mari încasările ale modelelor și i-ați asta ca punct de referință în alegerea ta! 

La GO M.A.D. suma cu care un model la început de drum se poate mândri este de …. $/lună. Apoi crește sistematic, în funcție de nivelul implicării acestuia. 

Modelele – imaginea studio-urilor

Dincolo de partea financiară, modelele sunt cele care ar putea să te intereseze. Orice studio bun are o echipă care știe să ghideze foarte bine, un începător. Pentru că fiecare om este diferit, iar nevoile fiecăruia trebuiesc respectate, GO M.A.D. a învățat să-și personalizeze training-urile în funcție de caracteristicile ficăruia: temperament, personalitate, motivații, voință, dar și defecte. Acestea din urmă nu trebuie neglijate întrucât, în momentele de maximă tensiune, sunt cele care ies la iveală și decid soarta unui eveniment. 

Ne preocupă starea ta de bine, confortul de care trebuie să beneficiezi la studio, înainte de orice altceva, căci atunci când tu te simți bine, banii încep să curgă! 

Recenziile online 

Recenziile sunt un bun indicator pentru a clasa un studio de videochat. Există multe forum-uri în care foste modele relatează experiențele din cadrul studio-urilor cu care au colaborat. Desigur că, o recenzie negativă nu trebuie să impacteze finalitatea unei decizii, căci orice este interpretabil la liber și poate că ceea ce a trăit persoana respectivă și felul în care a gestionat o situație nu îți este aplicabil ție. Așadar, putem vorbi despre un reasearch temeinic înainte de a programa un interviu. Nu tipul recenziei, ci mai degrabă numărul lor, ar putea să reprezinte un punct de plecare atunci când te pregătești pentru o asemenea colaborare.

Fiecare experiență este unică, dar și supusă filtrelor personale de interpretare a sensului și semnificației unui lucru! 

Gândește pragmatic și optează doar pentru ceea ce ți se potrivește! Iar dacă nu te-ai convins de veridicitatea studio-ului nostru, poate o discuție sinceră și prietenească ar putea să-ți ofere premisele unui viitor de succes! 

Hai la un interviu, ca să nu mai pierdem vremea!