calendar planner agenda schedule concept

Cum poți să ai un program flexibil, dar să câștigi suficienți bani?

Pentru majoritatea dintre noi, flexibilitatea la locul de muncă este un must have. Avansul tehnologiei atrage după sine stabilirea altor priorități de ordin personal. Însă, ne dorim deopotrivă să fim productivi și să îndeplinim obiectivele de business.

De ce e important să optezi pentru un job flexibil?

Un program lejer, pe care poți să-l structurezi exact așa cum dorești îți echilibrează viața personală prin reducerea semnificativă a stresului și creșterea satisfacției la locul de muncă. 

Noi, la GO M.A.D. am învățat că oamenii trebuie susținuți în orice demers pe care urmează a-l face. Și știm că înțelegerea și sprijinul determină modelele să rămână un timp îndelungat alături de noi! 

De aceea, te lăsăm să îți alegi singură orarul și tura în care-ți dorești să lucrezi. Poți să fii acasă, lângă familia ta, poți să-ți menții hobbie-urile, poți să te bucuri de timp prețios cu tine însăți atunci când ești stăpână pe programul tău și încasările aferente acestuia!

“Flexibil” înseamnă mai puțini bani?

Nu, nicicum! A opta pentru un program flexibil nu înseamnă a munci mai puține ore și implicit a încasa mai puțini bani. Flexibilitatea este o oportunitate pentru modelele de la GO M.A.D. care au înțeles că timpul este cea mai prețioasă resursă a lor, iar felul în care reușesc să-l investească reprezintă premisa succesului în viiitor.

Echilibrul 

Noi credem în noțiunea de a fii echilibrat în toate, acasă, la muncă, în relațiile cu ceilalți, dar și cu propria persoană. Echilibrul se construiește din limite și aspirații – ceea ce-ți dorești să realizezi și ceea ce este posibil să realizezi. Modelele noastre lucrează mult cu ele însăși, la training-uri, dar și individual. Învață să-și prioritizeze lucrurile în așa fel încât la finalul zilei să fie fericite cu ceea ce sunt și ceea ce fac. 

Așadar, multe dintre ele își continuă în paralel cu job-ul de model de videochat, studiile la facultate sau la masterat, își asumă pe deplin rolul de părinte și îngrijitor al unui copil, sunt bune gospodine și soții excelente. Câștigă suficienți bani încât să se bucure de vacanțe exotice, de o proprietate personală, achitată integral, de o mașină la care au visat de mult timp sau de bijuteriile din vitrinele magazinelor în care se jenau odată să intre. Multe dintre ele investesc într-un business, altele-și doresc doar să se bucure la maximum de ceea ce viața le oferă, iar banii pot cumpăra. 

Așadar, te invităm la un interviu GO M.A.D. by Best Studios ca să afli cum să ajungi în echilibru cu bugetul și aspirațiile tale, beneficiând de flexibilitatea programului la locul de muncă!