Cum sa te mentii fit ca model de videochat

Cum să te menții fit ca model de videochat?

După cum bine știți deja, job-ul de model presupune afișarea unei imagini armonioase pe cameră. Membrii se așteaptă la o comunicare fluidă, dar și la un aspect fizic cât mai îngrijit. Iar dacă vrei să-i seduci suficient de mult încât să câștigi bine din asta, trebuie să te menții în formă. 

Succesul este garantat atunci când nu neglijezi acest aspect. Modelele GO M.A.D. care se bucură de notorietate și câștiguri financiare consistente au grijă de corpul lor. Dar unerori, trebuie să te simți bine ca să poți să arăți bine, iar astăzi vom vorbi puțin despre asta. 

Sfaturile noastre care ți-ar putea fi utile: 

  • Bucură-te de un somn de calitate 

Somnul este un factor-cheie în toate aspectele vieții tale. De el depinde întreaga ta activitate din următoarea zi sau chiar săptămână. Un somn calitativ care durează între 7-8h îți oferă suficientă energie și asigură o stare de bine cu care tu vii a doua zi la studio. O bună funcționare psihică garantează succesul în plan profesional! 

  • Optează pentru o alimentație sănătoasă 

Pregătește-ți zilnic un meniu sănătos și monitorizează, dacă poți, caloriile pe care le consumi. Dacă ești pasionată de gătit, poți să-ți pregătești decuseară o masă, pe care o iei la pachet la studio. Dacă nu-ți place să-ți petreci timpul în bucătărie, comandă-ți în pauză o masă sănătoasă. Ai timp, în decursul programului, să te bucuri de ea! Colegele îți vor ține companie! 

  • Hidratează-te suficient 

Da, știm, uneori devine agasantă recomandarea de la TV “Pentru o viață sănătoasă, beți minimum 2L de apă pe zi!”, dar este cât se poate de fondată! O bună hidratare contribuie la aportul tău de energie și la optima funcționalitate a organismului. 

  • Găsește un hobby relaxant precum yoga 

Zilnic ne “luptăm” cu un flux abundent de știri și informații negative care ne impactează psihic, la nivel inconștient. Ia o pauză! Meditează constant, câteva minute, în timp vei realiza cât de mult se modifică starea ta de bine prin eliminarea tensiunii și a stresului acumulat zi de zi! 

  • Zâmbește, e gratis! 

În zâmbet nu trebuie să investești prea mult. Îl porți cu tine mereu, e fericirea care se află chiar sub nasul tău! Extinde-ți starea de bine prin zâmbete. Vei vedea că poți depăși chiar și cele mai negre perioade, zâmbind! Dincolo de asta, este și molipsitor, emani fericire, iar asta se transformă ușor în bani, crede-ne! 

Dacă crezi că poți să integrezi aceste câteva sugestii în rutina ta, vei beneficia de un succes garantat! Chiar dacă interacțiunea dintre tine și membrii este mărginită de un ecran, emoțiile se pot transmite dincolo de sticlă! Membrii plătesc ca tu să fii fericită așa că trebuie să ai grijă de corpul și mintea ta!