various different euros background

De ce GO M.A.D. poate fi studio-ul potrivit pentru mine? 

Te întrebi, poate, la ce ar trebui să fi atentă atunci când alegi studio-ul cu care îți propui să colaborezi. Iar astăzi noi îți umplem tolba cu motive pentru care ar trebui întotdeauna să te orientezi către unul acreditat, partener LiveJasmin.

Ce este LiveJasmin? 

Unul dintre cele mai cunoscute site-uri premium pe care activează modelele de videochat. Și-a câștigat renumele prin multitudinea de beneficii pe care le pune la dispoziție, dar și pentru performanța de a întruni în același spațiu virtual cele mai bune și de succes modele, recunoscute la nivel mondial.

Cu ce se alege modelul din această colaborare?

LiveJasmin le premiază periodic pentru perseverența și ambiția lor. Premiile constau fie-n bani cash, achiziționarea de mașini valoroase sau achitarea vacanțelor de lux, în destinații exotice. Practic, munca ta nu este validată doar de comunitatea de membrii cu care interacționezi, ci și de platforma pe care o faci.

Studio-ul de videochat GO M.A.D. se mândrește cu un parteneriat stabil și onorabil cu LiveJasmin, de pe urma căruia modelele au doar de câștigat.

Mai specific, printre avantajele de care se bucură cele care activează pe platforma LiveJasmin, se numără:

  • Feedback obținut în timp real de la admini – pro și contra, ca tu să știi exact ce faci bine și unde există loc de îmbunătățiri.
  • Participarea la cele mai fastuoase summit-uri – întâlniri periodice în cele mai faimoase locații din Europa, evenimente în cadrul cărora modelele sunt premiate, iar tu ai oportunitatea de a le strânge mâna celor mai de top femei din această industrie.
  • Existența celor mai generoși membrii – LiveJasmin se numără printre site-urile care au cei mai buni spenderi (trad.: cheltuitori). Oameni care adoră să petreacă timp de calitate în compania ta, dar cu responsabilitatea de a te remunera pe măsură pentru compania plăcută.
  • Oportunitate de creștere în domeniu – în mod absolut gratuit, LiveJasmin și studio-urile partenere, facilitează promovarea modelelor pe alte canale adiacente, fapt ce contribuie la sporirea semnficativă a notorietății. Mai mult public care te cunoaște înseamnă mai mulți bani pentru tine. 

Și totuși, care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinești dacă vrei să fi parte din această colaborare?

Modelele au la rândul lor anumite responsabilități și angajamente pe care și le iau în serios. Printre ele se numără: logarea la orele calitative din punct de vedere al numărului membrilor activi, oferirea răspunsurilor în timp util, respectarea promisiunilor făcute.
 

Deci, să recapitulăm, ca să nu te pierdem în lectură – de ce ai vrea să colaborezi cu GO M.A.D. Studio, partener oficial LiveJasmin?

Pentru că site-ul oferă cele mai mari comisioane, de până la 70%, premii în bani și bunuri materiale, organizează concursuri cu câștiguri fantastice, au printre cele mai mari prețuri pentru sesiunile de chat realizate în privat, modelul este întotdeauna recompensat pentru fiecare membru nou pe care-l aduce pe platformă, există posibilitatea de a lucra și de pe telefon, de oriunde te-ai afla în momentul respectiv al zilei (streaming), videocall-ul și mesajele sunt plătite separat.

Iar dacă cele anterior enumerate ți-au captat măcar puțin atenția și ți-au stârnit interesul, îți spunem că sunt și mai multe beneficii de atât!

Te poftim la un interviu ca să te familiarizezi cu toate! 

Studio de videochat GO M.A.D. – Galați

WhatsApp: 0741 545 555