two young beautiful smiling brunette hipster female trendy summer clothes sexy carefree women posing near pink wall positive models having fun cheerful happy sunglasses

De ce să ai încredere într-un trainer? 

La ce-ți trebuie, poate că te gândești! Că experiența te-a învățat să te descurci singură și să-ți formezi propriul sistem de funcționare atunci când te loghezi pe site. În realitate, lucrurile nu stau chiar așa, cel puțin nu pentru modelele care caută în permanență să evolueze, să se reinventeze, să devină versiuni mai bune ale lor. 

Trainerii ocupă un loc esențial în domeniul nostru de activitate. Sunt oamenii cu care pornești de fiecare dată la drum, cei care îți veghează evoluția și intervin ori de câte ori te lovești de un impas. 

Sunt persoanele pe care te poți baza că îți vor binele și cele care te ajută să crești! 

Trainerii sunt oameni cu experiență, foste modele care cunosc metehnele videochat-ului, tipologiile de membrii, funcționalități ale site-urilor precum și modalități de creștere a reach-ului pe contul tău. Sunt oameni care s-au perfecționat din mers și care au fost la fel ca tine, la un moment dat, la început. Nu există ca să se încurce, ci ca să te îndrume și să te ferească de greșeli previzibile pe care poate tu încă nu le anticipezi. 

Cu ce te ajută, mai exact, un trainer? 

  • Manageriază organizarea modelului: te învață cum să folosești timpul și resursele energetice în favoarea ta. Te ajută să-ți formezi o rutină de lucru, stabilește alături de tine care tură ți se potrivește în funcție de activitățile cotidiene pe care le desfășori, cum iei pauzele, cât de lungi sunt și ce activități ar trebui să fie prioritizate. O face prietenește, nicidecum autoritar, ca un părinte sau ca un profesor.
  • Caută să îmbunătățească aspecte ale imaginii de prezentare: te ajută să devi o versiune îmbunătățită a ta. Oferă sfaturi vestimentare, în funcție de perioada în cate te aflii, precum și de trend-urile în vigoare. Se îngrijește ca imaginea pe care tu o afișezi pe cameră să fie impecabilă, din cap până-n picioare. Vă consultați împreună cu privire la make-up-ul care te avantajează, la coafura potrivită, la ținuta pe care urmează să o îmbraci. Alegeți ce calități trebuie potențate și ce defecte necesită mascare.
  • Te consiliază: oricând, oriunde și la orice oră. Îți este mai degrabă un amic, decât un superior. O persoană care te întâmpină cu o atitudine caldă, cu sfaturi utile, dar pragmatice. Se preocupă în permanență ca tu să te simți confortabil și sigur la locul de muncă. Elimină orice factor perturbator care ar putea să-ți compromită activitatea. Te ajută să-ți gestionezi emoțiile negative și să le transformi în emoții adaptative. Dezvoltă alături de tine modalități de gestiune a stresului și de combatere a burnout-ului. Devine practic un confident, dacă-i permiți apropierea.
  • Își folosește abilitățile de marketing pentru a te ajuta să crești: cunoaște piața, studiază membrii și ceea ce ce place. Știe când și cum să intervină pentru ca tu să te bucuri de câștiguri mai mari. Caută o potrivire între tine și ceea ce se cere în acest vast și controversat domeniu al videochat-ului. 

Trainerii GO M.A.D. Studio urmează programe legitime pentru a ocupa o astfel de poziție. La fel ca modelele, participă la rândul lor la training-uri pentru a-și perfecționa abilitățile și a se pune la curent cu noutățile industriei. Sunt oameni deschiși și dispuși să-și ocupe timpul în favoarea ta. Un model fericit are în spate un trainer și mai bucuros să ajute! 

Dacă consideri că această ghidare îți este necesară, te anunțăm că la noi beneficiezi gratuit de mentori profesioniști. Tot ceea ce trebuie să faci este să vii la un interviu, să îți dai timp să ne cunoști și să batem palma într-un proiect ce-ți va aduce bani și fericire! 

WhatsApp: 0741 545 555