fbpx

De ce LiveChat-ul este Antrenamentul pentru Viata!

De ce LiveChat-ul este Antrenamentul pentru Viata!

Iesim de pe bancile Liceelor si Facultatilor si societatea ne arunca direct intr-un job din care incepem sa ne folosim resursele invatate. Foarte bine!

Insa, la noi in societate, tinerii ca noi, entuziasti, atenti si muncitori, rar gasesc un job care sa le asigura minimul necesar de castig actual si viitor.

Salariile in Romania sunt mici si medii, in raport cu alte tari. La noi se cere, mai presus de ceea ce stii sa faci, inteligenta emotionala – adaptarea ta sentimentala la proiectul in care esti.

Orice antreprenor stie ca poate angajatul sa aiba resursele de la NASA, dar daca il apuca vreo stare din senin, cand aterizeaza racheta, s-a dus tot proiectul.

Asa si cu noi, invatam o sumedenie de lucruri, mai putin stabilitatea emotionala in raport cu ce lucram / activam.

Videochatul este mediul perfect sa dezvolti aceasta atitudine de comportament.
Sa cunosti oameni din lumea intreaga, prin actorie, naturalete, comunicare, este pentru multe tinere, un pas care le asigura stabilitatea emotionala in viitor.

Modelele care lucreaza in videochat o anumita perioada de timp, si ulterior merg la alte joburi, vor avea capacitatea formata de adaptare prin comunicare si deschidere cu orice om, fapt care duce la un salariu mai mare, un devotament si o energie aparte pentru firma la care va lucra.

Businessurile au nevoie de oameni adaptati cat si care sa invete repede sa fie adaptabili mediului si directiei businssului. Astfel de oameni, conduc ideea afacerii la un rezultat mai mare si mai rapid.

In videochat se face antrenamentul. Ca un alergator pentru maratonul vietii.
Un model de videochat va lucra doar cativa ani in Live, tocmai pentru a face „muschi” si „anduranta” pentru viata care urmeaza.

Astfel, putem numi acest antrenament profitabil, un pas inainte bine facut pentru oricine vrea mai mult de la viata aceasta.

No Comments

Post A Comment

Buna, sunt Andra! Vrei mai multe informatii?

× Cum pot sa te ajut?