lovely woman with elegant wavy hairstyle looking away while drinking coffee street

Demontează orice stigmat despre videochat! 

Și ce va spune lumea dacă practic videochat-ul?”, e întrebarea care iese în evidență printre gândurile viitoarelor modele și este frica pe care trebuie să o combatem cel mai des, în domeniul nostru. 

Dacă frica te ține în loc, află că poate să-ți răpească realizări importante pe care nici măcar nu ai visat că poți să le atingi! În mod categoric, stigmatulul care-ți generează frica te determină să ratezi oportunități de dezvoltare atât fianciară, cât și personală. Tot ea este cea care îți poruncește să te abții din a face ceva ce ar putea să te ajute să dobândești experiență-n carieră și totodată îți afectează stima de sine, precum și abilitățile care rămân în stare latentă. 

Însă… nu e loc de pierdut timpul, căci trebuie să trăiești viața pe care tu ți-o dorești pentru tine, nu varianta pe care alții ți-o impun! 

Poți pune pe silent aceste gânduri care te neliniștesc și să parcurgi mai departe articolul nostru! 

În primul rând, ar trebui să știi că… 

Confidențialitatea ta este o prioritate pentru noi! Nu vei interacționa cu persoane de naționalitate română, întrucât țara noastră va fi exclusă de pe lista canalelor pe care tu vei activa! Astfel, nimeni dintre cei care nu trebuie să afle cu ce te ocupi, nu o va face! 

Ba mai mult, în mediul online vei activa sub un alt nume, creându-ți un alter ego, ce va funcționa sub un nickname pe care îl legi după bunul tău plac. 

Totodată, datele tale vor fi mereu în siguranță, întrucât atât GO M.A.D. cât și partenerii noștri LiveJasmin am investit sume considerabile în sisteme criptate de protecție a datelor cu caracter personal! 

Apoi… nu trebuie să faci nimic din ceea ce nu-ți dorești să faci!

S-ar putea să-ți dăm lumea peste cap spunându-ți că videochat-ul nu este despre a te dezbrăca în fața unei camere și a întreține un show în fața unor membrii, ci este despre utilizarea corectă a artei conversaționale – ea este cea care seduce cu adevărat! 

Abilitățile tale de comunicare, pe care vom avea grijă să le șlefuim cu atenție în timpul sesiunilor de training, sunt cele care-ți vor consacra succesul în online! Iar fidelizarea membrilor o vei realiza de una singură prin respectarea promisiunilor pe care le faci, apelând la o calitate foarte importantă pe care orice model la început de drum trebuie să o aibă și anume seriozitatea

Iar în final, ceea ce te poate ajuta să devii un model de top este… 

Să dispui de cunoștințe de bază în limba engleză. Este necesar să te descurci măcar la nivel conversațional, adică să înțelegi ce spun oamenii și să poți să le răspunzi. Mai apoi, limba engleză o vom perfecționa împreună, cu timpul! Experiența pe care o vei acumula te va ajuta mult în completarea acestui aspect! 

De asemenea, să fii o fire deschisă, optimistă, sociabilă, extravertită și jovială este de folos! Trebuie să-ți placă să zâmbești și să poți să-i faci și pe alții să o facă! Și nu e fizică cuantică, ci doar abilități sociale pe care cu toții le avem mai mult sau mai puțin dezvoltate! 

Alătură-te echipei GO M.A.D. într-o călătorie care ți-ar putea schimba viața!