DESPRE NOI

GO M.A.D GALAȚI

Logo Black 1
Circle GO MAD White
Concept Go M.A.D.

GO M.A.D. sprijină filosofia unui centru de excelență în domeniul livechat-ului.

Îndeplinim cu rigurozitate toate cerințele necesare pentru a ne bucura de statutul de parteneri oficiali LiveJasmin.

Algoritmul succesului în formarea modelelor de top:

Ne-am conturat activitatea sub acronimul Go Make A Difference (GO M.A.D), punând accentul pe calitate, nu cantitate, iar asta a făcut întotdeauna diferența. Grija și atenția față de detalii, pregătirea temeinică a modelelor noastre ne-au proiectat în pozițiile de top ale livechat-ului în lume.

Fiecare zi pe care o petrecem la studio, în compania echipei și a modelelor e prilej de bucurie. Priorizităm confortul și siguranța, ne organizăm cu impecabilitate și respectăm corectitudinea promisiunilor făcute.

Demonstrăm o eficiență absolută în câștiguri, modelele de videochat din cadrul studio-ului GO M.A.D atingând încă din primele luni de activitate sume considerabile, cuprinse între 1.000$ și 15.000$

Îmbrățișăm cu entuziasm schimbarea, tindem să ne perfecționăm continuu prin aprofundarea cunoștințelor psihologice, financiare, prin acualizarea informațiilor în programele de training specializat și realizarea studiilor “inhouse”, analizând cu prudență nevoile modelelor noastre, elaborând noi strategii de performanță.

Investim în oameni, în vise, rescriem povești și influențăm destine, la GO M.A.D Studio!

Motivează-te să-ți optimizezi câștigurile!

La GO M.A.D. Studio încasările încep de la 1.500€ pe lună și cresc gradual, în funcție de performanța modelelor!

Experiența Go M.A.D.

Se concentrează asupra ideii conform căreia oamenii sunt elementele unei fundații solide, a cărei liant este dorința de a progresa, altfel zis resursa cea mai importantă a unei companii.

Circle GO MAD White

Insistăm pe ideea coeziunii grupului format din oamenii care lucrează sub același acoperiș. Conștientizăm importanța prieteniei, utilitatea compasiunii și rolul înțelegerii. Experiența GO M.A.D încapsulează atitudini morale care ne ghidează activitatea.

Căutăm să ne actualizăm continuu cunoștințele în psihologia umană, în arta conversațională, precum și informațiile dobândite în urma training-urilor personalizate chiar de către trainerii LiveJasmin. Realizăm periodic studii “inhouse” pentru a ne adapta cu imperativitate strategiile și ne preocupăm să modernizăm aparatura deja existentă pentru a oferi modelelor, dar și membrilor o experiență de top.

Fii printre primele 10 femei care aplică luna aceasta pentru un interviu și primești, GRATUIT

Vino cu o prietenă la interviu! Dacă se alătură echipei noastre beneficiezi de 1.000$ drept bonus!

GO M.A.D GALATI

Prezentare Studio Videochat Galati