DESPRE NOI

GO M.A.D GALAȚI

Concept Go M.A.D.

GO M.A.D are filosofia unui centru de excelență în livechat.

Îndeplinim matematic toate cerințele pentru ca anual să putem fi certificați de partenerii noștri Live Jasmin.

Toate cerințele pentru ca anual să putem fi certificați de partenerii noștri Live Jasmin.

Acesta este de departe unul dintre lucrurile pe care ne bazăm atunci când asociem cuvântul ”calitate” cu munca noastră.

Ceea ce echipa GO M.A.D. a realizat de-a lungul timpului poate fi văzut ca o demonstrație pe care noi am realizat-o pentru însăși esența acronimului nostru GO Make A Difference.

Facem în fiecare zi diferența în industria noastră prin felul în care noi înțelegem să ne uităm spre viitor și să îmbunătățim constant buchetul de trăiri pe care oamenii care lucrează cu noi le au. Ne dorim să fii fericită.

Avem în ADN-ul nostru excelența și rigurozitatea.

Dovedim zilnic faptul că un studio de livechat poate funcționa cu precizia unui mecanism de ceas dar este la fel de viu precum sângele care pune în mișcare organismul uman.

Studiem îndeaproape psihologia umană și perfecționăm constant trainingurile echipei noastre pentru ca modelele GO M.A.D. să aibă cunoștințele actualizate. Realizăm studii inhouse periodice prin care ne adaptăm strategiile și investim în tehnologie de ultimă generație cu care echipa noastră să poată lucra.

De acum poti sa castigi minim 5000 lei pe luna ​

Garantat in Galati by Go M.A.D.

Experiența Go M.A.D.

Se concentrează în jurul ideii că oamenii sunt cea mai valoroasă resursă a unei companii.

Punem accent pe crearea unei coeziuni perfecte într-un grup de oameni care practic trăiesc sub același acoperiș. Realizăm importanța prieteniei și a umanității iar Experiența Go M.A.D. încapsuleaza valori care ne ghidează activitatea.

Am înțeles că fiecare om are nevoie de o susținere morală pentru a face față stresului cotidian iar împreună, am creat un mediu sănătos în care modelele Go M.A.D. să crească, să se dezvolte, să zâmbească și să se simtă ca într-o familie.

Credem în lucrul în echipă și, deși activitatea noastră poate părea una care nu se poate realiza în echipă, am plecat de la premisa că it takes a village to raise a child iar noi ne comportăm cu toți oamenii pe care îi primim în echipa noastră ca și cu niște copii care au nevoie în primul rând de un mediu educativ și în care să se poată dezvolta.

Realizăm importanța siguranței!

De aceea am luat toate măsurile necesare pentru ca această nevoie de bază, securitatea, să fie pe deplin satisfăcută.

Ascultăm și învățăm de la oamenii cu care interacționăm. Știm cât de important este să ne bazăm acțiunile pe feedback din partea echipei iar garanția succesului nostru este însăși ideea că ascultând: ne-am perfecționat.

Fii printre primele 10 femei care aplică luna aceasta pentru un interviu și primești, GRATUIT

ca bonus de colaborare, un tratament de mărire a buzelor cu Teosyal RHA la clinica ArEstetic.

GO M.A.D GALATI

Prezentare Studio Videochat Galati