fbpx

Despre psihologii sexy

Despre psihologii sexy

Va spuneam intr-un post anterior ca suntem psihologi sexy. Psihologi imbracati in lenjerii fine si dresuri scumpe…

Ziarele va spun ca facem bani multi si lucruri care nu pot fi mentionate pe langa biserici. Facebook-ul curge cu video-uri deocheate ale fetelor care isi vand trupul pentru cativa dolari…iar eu va tot spun ca nu e asa.

Acum cateva seri, eram cu fetele in minunata noastra bucatarie si sorbeam din cafeaua noastra cea de toate zilele. O fata se uita la mine cu parul ei ravasitor, imi zambeste si imi spune: “stii, a fost iar Mark la mine aseara. Am stat de vorba vreo 4 ore. Mi-a zis ca e hotarat sa se sinucida, ca viata pentru el nu e viata, ca se vede urat si neiubibil. I-am explicat in 10 feluri ca viata e frumoasa si ca sta in puterea lui sa schimbe orice e rau. Si imi parea atat de rau ca nu pot fi langa el, sa ii strang mana, sa ii spun ca moartea sotiei lui este poate cel mai rau lucru care i s-a intamplat dar ca viata nu se opreste acolo, ca e puternic si minunat si isi va gasi o alta alinare…”

Ma uitam la ea, la fata frumoasa care se consuma de mama focului pentru un strain, pentru un om pe care nu l-a cunoascut in viata reala niciodata. Sunt sigura ca despre asta nu ti-a povestit nimeni pana acum, nu-i asa? Vezi tu, societatea te judeca inainte de a intelege cu adevarat despre ce e vorba.

Da, o facem pentru bani. Banii ne cumpara zambetul si lenjeriile scumpe, dar nu ne vor cumpara sufletul. Banii sunt concluzia a ceea ce facem noi, insa nu ne definesc.

Suntem psihologi sexy. Si atat.

No Comments

Post A Comment

Buna, sunt Andra! Vrei mai multe informatii?

× Cum pot sa te ajut?