nobody empty call center workstation with computers audio instruments no people customer service office desks with telecommunications technology offering helpline assistance

Echipamentul potrivit pentru videochat

Am povestit despre multe, dar nu și despre echipamentele tehnice pe care le utilizăm în studio pentru a ajuta modelele să performeze la un nivel înalt de calitate. 

De ce contează echipamentul? Nu e suficient doar un telefon? 

În teorie, de acasă, poți utiliza ce ai la îndemână, cu mențiunea că trebuie să redea suficient de bine conținutul video/audio. Adică, gadget-urile pe care le deții trebuie să îndeplinească un standard bun de calitate. 

În studio, lucrurile sunt diferite. Aici urmărim să ne perfecționăm constant și să updatăm experiența atât pentru modele, cât și pentru urmăritorii lor. 

Ceea ce utilizăm noi: 

  • Calculatoare performante: computerele sunt suficient de puternice pentru a suporta multiplele sesiuni de video streming și de a gestiona software-urile de videochat. Punem accentul pe procesoarele puternice, pe cantitatea suficientă de memorie RAM, dar și pe plăcile video superioare.
  • Camere web: extrem de importante în ceea ce facem, camere web trebuie să ofere imagini clare și nedisruptive. Membrii nu văd în frame-uri și nici ‘purici’ pe ecran. Camerele web externe pe care le folosim redau conținut video cu o rezoluție Full HD.
  • Microfoane de calitate superioară: care nu capturează zgomotele de fond neplăcute atunci când se creează agitație în studio.

  • Lumini: noi știm cel mai bine cât este de important să te înconjori de corpuri de iluminat speciale. Așadar, am dotat studio-ul cu aparatură luminoasă generoasă pentru a te pune în valoare.
  • Fundal curat și mai cu seamă, organizat: obiectele de mobilier care întregesc camera sunt alese cu bun gust și stil. Totul face parte din peisaj și armonizează perfect imaginea ta. Gândim de la primul până la ultimul detaliu!
  • Conexiune stabilă la internet: conexiunea de care ne folosim este una dintre cele mai bune existente-n România, la această oră. Viteza cu care provider-ul nostru ne pune la dispoziție serviciile de internet contribuie la o bună desfășurare a sesiunilor de chat live. Așadar, nu există momente de lag (trad.: întrerupere), în care imaginea să se blocheze, dar vocea să continue să ruleze în căștile/speakerele membrilor. 
  • Confidențialitate: am lăsat ce e mai bun la urmă, pentru că dorim să încheiem acest articol amintindu-ți că depunem eforturi semnificative pentru ca tu să rămâi în siguranță online. Datele tale personale sau alte informații de o sensibilitate aparte nu sunt dezvăluite publicului larg, ci păstrate ascunse în sistemele criptate de securitate. Poți să stai liniștită cu privire la siguranța ta pe internet fiindcă ea este prioritatea noastră! 

Cea mai profi modalitate de a practica videochat-ul ni se pare că are loc direct dintr-un studio, unde calitatea conținutului livrat atinge praguri înalte, însă… în lipsă de alternative, se poate organiza ceva și pentru acasă, dacă nu ai posibilitatea de a te deplasa. 

Pe noi ne găsești în Galați, la GO M.A.D. Studio, însă putem colabora și de la depărtare! 

Dă-ne un semn pe WhatsApp: 0741 545 555